Paylaş
TOKİ Ödeme Şartları

TOKİ Ödeme Şartları hakkında bazı önemli bilgilere yer vermek istiyoruz. Başbakanlık bünyesinde olan TOKİ, birçok konuta imza atan bir devlet kurumu. Çok geniş kitlelere hitap eden kurum; gerek inşa ettiği iş yerleri gerekse de yapmış olduğu konutlar ile dikkat çekmekte. TOKİ Ödeme Şartları, farklı seçenekler üzerinden sunuluyor. Bu noktada konutun büyüklüğü büyük bir önem arz etmekte. Ayrıca vade süresi ve peşinat miktarı, koşulları belirleme anlamında bakılan kriterler arasında bulunmakta.

Toki Ödeme Şartları Nelerdir?

Ödeme şartları, konut tipine göre farklılık göstermektedir. Çünkü her kentte yapılan konutlar, farklı özellikleri ile dikkat çekiyor.

TOKİ Ödeme Şartları

2+1 Ödeme Şartları: TOKİ tarafından inşa edilen ve 70 ile 75 metre kare arasında olan evlerin yaklaşık değeri 105 ile 115 bin TL arasına değişiyor. Bunun yanı sıra başvuru bedeli ise 2000 TL’den başlamakta. Bu noktada peşinat oranının ise en az yüzde 12 olduğunu görmekteyiz. Bu opsiyonun yanı sıra yüzde 15 ve yüzde 20 gibi seçenekler de tercih edilebilmekte. Taksit sayısı ise minimum olarak 120 ay şeklinde oluyor. Bu rakamın üstünde 216 ve 240 gibi vade seçenekleri de mevcut. TOKİ ödeme şartları ile alakalı olarak minimum taksit tutarı ise 350 TL oluyor.

3+1 Ödeme Şartları: TOKİ’nin inşa ettiği 100 ve 130 metre kare arasında değişen konutların minimum başvuru bedeli 4000 TL. Maksimum bedel ise 6000 TL. Peşinat oranı ise yüzde 10’dan başlıyor. Ayrıca yüzde 15 ve yüzde 20 gibi seçeneklerden de faydalanmak mümkün. Taksit sayısı ise en az 120 ay. 156 ve 180 opsiyonlarını kullanabiliyorsunuz. TOKİ ödeme şartları, görüldüğü üzere farklı seçenekler ile sunulmaktadır. Bu noktada başvuru yaptıktan sonra istediğiniz koşullara göre ev sahibi olabilirsiniz.

Bilgiler tarih itibariyle aktif projeler üzerinden incelenerek derlenmiş olup, güncel durum değişebilir.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız