Paylaş
Toki İstanbuş Kayaşehir'de 862 Yeni Konut Projesi

Toki İstanbul Kayaşehir’de 862 Yeni Konut için ihale yapıldı. Birkaç seferdir ertelenen ihale dün tamamlandı. TOKİ İstanbul Projeleri arasında en önemli yeri tutan TOKİ Başakşehir Kayaşehir Konutlarına yenileri geliyor. Proje modern mimari tarzında inşa edilecek.

Toki İstanbul Kayaşehir’de 892 Yeni Konut İhalesi

TOKİ İstanbul Konutları deyince akla hemen Kayaşehir geliyor. Bugüne kadar Kayaşehir bölgesine onbinlerle ifade edilecek sayıda konut inşa eden TOKİ, bölgeyi İstanbul’un cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlıyor. Kayaşehir bölgesi 1,5 milyon nüfuslu Türkiye’nin en büyük uydu kenti olarak planlanmış, bu kapsamda TOKİ tarafından ilk etapta 20.000 konut inşa edilmişti.

TOKİ (Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından bu sefer Kayaşehir’de inşa edilecek 862 konutun ihalesi yapıldı. Geçtiğimiz Çarşamba yapılan ihale kapsamında 862 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar ile 2 ticaret merkezi, kapalı otopark, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri yer aldı.

Toki Kayaşehir 862 Yeni Konut Özellikleri

Toki İstanbul Kayaşehir’de 862 yeni konut projesinin detayları da böylece ortaya çıktı. Kayaşehir 892 konut projesinde konutların 40 tanesi 1+1 planda inşa edilecek. Proje kapsamında 190 konut 2+1 olarak planlanırken, 514 konut ise 3+1 şeklinde inşa edilecek. Son olarak 4+1 konutların sayısı 118 olarak planlandı.

Toki İstanbuş Kayaşehir'de 862 Yeni Konut Projesi

Kayaşehir’de 862 yeni konut modern mimari tarzında inşa edilecek. Ahşap görünümlü kaplamalara, ferforje korkuluklu geniş pencerelere yer verilecek. Elbette her etap gibi bu etapta da Toki tarafından projeye dükkanlar, okul, camisi, spor ve oyun alanları, park ve geniş çevre düzenlemeleri tasarlandı. Yeni modern yaşam alanının tüm ihtiyaçlarının karşılanması hedeflendi.

Toki Kayaşehir 862 Konut Kur’a ve Teslim Tarihi Ne Zaman?

Henüz ihalesi yeni gerçekleştirilen projenin kur’a ve teslim tarihleri ile fiyat ve ödeme planları hakkında bilgi verilmedi. Yakın zamanda ortaya çıkması beklenen bilgiler arasında, konutların 2019 teslimi olabileceği, 1.000 liranın altında taksitlerle alınabileceği belirtiliyor. Her zamanki gibi TOKİ projelerinde uyguladığı %10 peşinat, vade farksız 240 aya varan vadeyi bu projede de uygulayacak.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

 

3 YORUM

  1. TOKİ Kayaşehir 862 konutun yazılım tarihlerini, kura ve teslim tarihlerini mail adresime göndere bilirmisiniz. Bende yazılmak isterim.
    Şimdiden teşekkürler
    Kolay gelsin
    İyi çalışmalar.

    • TOKİ Kayaşehir 2018 projesi olan TOKİ Kayaşehir 862 Konut Projesinin kura ve teslim tarihleri henüz netleşmemekle birlikte, bu konuda edindiğimiz bazı bilgiler de mevcut.

      TOKİ Kayaşehir 2018 projeleri içinde Kayaşehir 862 kOnut projesinin sonuncusu olması bekleniyor. TOKİ tarafından Kayaşehir’de bu sene başka proje ihalesi ve satışı beklenmiyor.

      Bununla birlikte, 1+1’den 4+1’e kadar daire tiplerinin olacağı projede fiyatların 130.000-150.000 aralığında başlaması bekleniyor.

      İhalenin yeni tamamlanmış olması sebebiyle henüz yasal prosedürler tamamlanmadığından satışa çıkacağı tarih de kesinleşmedi. Ancak bir ya da birkaç ay içerisinde satış duyurusu yapılacağı bekleniyor. Bu sene TOKİ tarafından Silivri’de de satış olacak. Belki TOKİ Kayaşehir 862 konutun satış başvuruları birkaç ay sonraya kalabilir.

      Mortgage Bankası bildirim sistemimize katılırsanız, TOKİ ve diğer gelişmeler hakkındaki haberlerimizden anında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sadece tarayıcımızda göreceğiniz bildirimler için izin talebimizi kabul etmeniz yeterli. Bildirimler size yine web tarayıcınız üzerinden gelecek, dilediğiniz zaman bu izni iptal de edebileceksiniz.

      Sorularınızı bize her zaman ilgili haberimizin altında sormaya devam edebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız