Paylaş
Toki Kayaşehir Projesi 2018 Özellikler

Toki Kayaşehir Projesi 2018 özellikleri netleşmeye başladı. Geçtiğimiz hafta ihalesi yapılan 862 dairelik projenin detayları yavaş yavaş belirginleşiyor. Toki Kayabaşı Kayaşehir Konutları Projesindeki 862 konut 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 planda inşa edilecek.

Toki Kayaşehir Projesi 2018 Başvuruları

Toki’nin İstanbul Başakşehir Kayaşehir’de inşa edeceği 862 konutun ihalesi bu ay içerisinde tamamlandı. Kayaşehir başvurularının alınabilmesi için süreç de bir nevi başlamış oldu. Yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından satışa çıkacak konutlara başvuruların ne zaman yapılabileceği henüz ilan edilmesi. 2 ay içerisinde tarihlerin açıklanması beklenirken, ihaleye göre projenin 650 günde tamamlanması hedefleniyor.

Önümüzdeki birkaç ay içerisinde tüm detayları açıklanacak olan Toki Kayaşehir Projesinin 2020 yılı ilk çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Toki Kayaşehir 862 Konut Kur’â Bilgisi

Toki Kayaşehir Projesi 2018 için 862 konutluk inşaata başvurular ardından hak sahipleri kur’a çekimi ile belirlenecek. Toki’nin İstanbul’da inşa ettiği konutlar çok büyük ilgi görürken, geçerli talep sayısı, arz edilen konut sayısının 200-300 katı kadar oluyor. Bu sebeple muhakkak kur’â usûlü satışa gidiliyor.

Bu tür satışta öncelikle talep sahipleri, başvuru şartlarını karşıladığına dair belgeler ve ön kayıt bedeli ile ilan edilen banka şubelerinden başvurusunu yapıyor. Belirtilen tarihte, geçerli başvurular arasında kura çekilişi ile hak sahipleri belirlendikten sonra peşinat ödenip satış sözleşmesi tamamlanarak haklar kayıt altına alınıyor.

Başvurusu geçersiz kılınan ya da kur’ada kendisine konut çıkmayan başvuru sahipleri ön başvuru bedellerini geri alıyor.

Toki Kayaşehir Projesi 2018 kur’a çekiliş tarihi, başvuru tarihleri ile birlikte ilan edilecek. Önümüzdeki iki ay içerisinde ilanların yapılması bekleniyor.

Toki Kayaşehir Projesi Resimleri

Toki Kayaşehir 862 Konut Özellikleri

Şu anda verilen bilgilere göre, Toki Kayaşehir 2018 projesinde binalar modern mimari tasarım konseptinde olurken, bina dışlarında ahşap kaplamalar kullanılacak. Ayrıca geniş korkuluklu ferforje pencerelere yer verilecek.

Dairelerin 40 tanesi 1+1, 190 tanesi 2+1, 514 tanesi 3+1 planda tasarlanırken, 118 daire ise 4+1 planda inşa edilecek.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız