Paylaş
Toki'den 240 Lira Taksitle Ev

Toki’den 240 lira taksitle ev sahibi olmak hayal değil. Tabii her lokasyonda bu fiyatları bulmak da mümkün değil. Toki tarafından Haziran 2018’de 5 lokasyonda 104 konutu satışa çıkarılıyor. Dairelerin fiyatları 49 bin liradan, en küçük taksitleri 240 liradan başlıyor.

Toki’den 240 Lira Taksitle Ev Nerede?

Projelerinde ağırlıklı olarak dar gelirlileri ev sahibi yapmayı hedefleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, Haziran ayında 3 il, 5 lokasyonda konutları satışa çıkaracak. Konutlar Ankara, Muğla ve Siirt’te yer alıyor.

49.000 liradan başlayan fiiyatlarla satılan evlerden Ankara’da 240 lira taksitle bir ev sahibi olmanız mümkün. Ankara, Muğla ve Siirt’de yer alan 104 konut, dar gelirli aileler için inşa edilmiş konutlardan oluşuyor. Açık satış usûlü arz edilecek konutlara başvurmak için Haziran ayının ilk haftasını beklemelisiniz.

Toki’den Ankara’da 49.000 Liraya 1+1 Daire

Toki Ankara Mamak Kusunlar 2. Etap Konutları

Toki’den 240 lira taksitle ev alabileceğiniz bir proje olarak Ankara Mamak Kusunlar 2. Etap projesinde 19 konut satışa çıkıyor. Başvurular 1 Haziran’da başlayacak ve ayın 29’una kadar devam edecek. Projede 1+1 daireler 49.099 liradan başlıyor. Bunun dışında 2+1 dairelerin de bulunduğu Toki konut projesi 99.960 liraya kadar konutlar içeriyor. Ankara Mamak Kusunlar 2. Etap Konutlarında 240,04 lira taksitle ev sahibi olabilirsiniz.

Toki Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap Konutları

Ankara’nın Mamak ilçesi Gülseren Mahallesinde konumlanan Toki  konutlarının 3. Etap inşaatı kapsamındaki dairelere başvuru kabulü 4 Haziran’da başlayacak. Projedeki satışlarda 3+1 ve 4+1 daireler yer alırken, daire fiyatları 225.503 liradan başlıyor. Bu satıştaki en yüksek fiyat 310.416 liralık dairelerde bulunuyor. TOKİ Mamak Gülseren 3. Etap konutlarında 939,60 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz.

Toki Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap Konutları

Yine Mamak Gülseren Mahallesinde alt gelir grubu için hazırlanan 3. etap içinde 14 konut satışa çıkıyor. Başvurular için 4 Haziran’a kadar beklemelisiniz. Daireler 1+1 ve 2+1 planda yer alırken, fiyatlar 106.132 TL ile 156.877 TL arasında. Bu kapsamda taksitle bir daire sahibi olmak isterseniz 478,51 liradan başlayan taksitlerden faydalanabilirsiniz.

Toki Muğla Kavaklıdere Konutları

Toki’nin ucuz konutları arasında TOKİ Muğla Kavaklıdere Konutları Projesi de yer alıyor. Bu projede 1 Haziran’dan itibaren kabul edilecek başvurularda 39 konut 101.391 liradan başlayan fiyatlarla satılacak.  Aylık taksitler 337,97 liradan başlıyor.

Toki Siirt Merkez Evren Mahallesi Konutları

Siirt’in Merkez Evren Mahallesi Toki Konutlarında 1 Haziran’dan itibaren başvuruların alınacağı satışlar olacak. Evren Mahallesindeki konutlar 91.648 liradan, taksitler ise 448,06 liradan başlıyor.

Toki Projeleri hakkında sorularınızı aşağıdaki form ile sorabilir, bildirimlerimize izin vererek internette gezdiğiniz zamanlarda yayınlanan haberlerimizden anında bilgi sahibi olabilirsiniz.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız