Paylaş

İş Bankasından Toki İndirimine Krediİş Bankası‘ndan TOKİ’nin yüzde 20’lik indirimine kredi desteği geldi. TOKİ‘nin erken ödemeler için % 20 indirim uyguladığı konut borçlarına İş Bankası özel bir kredi pkaeti hazırladığını duyurdu. Krediden 11 Ekim 2010 ile 12 Kasım 2010 tarihleri arasında faydalanılabilecek. Böylece erken ödeme ile borcunu kapayan TOKİ müşterileri % 20 indirimli ödeme yapmış olacak.

 

TOKİ’den % 20 Erken Kapama İndirimi

Türkiye İş Bankası, TOKİ’nin 2009 yılına kadar satılan ve geri ödemesi en geç 2009 yılında başlamış olan satışları için düzenlediği kampanyada erken ödeme için yapılan yüzde 20 indirim için özel bir kredi paketi hazırladığını açıkladı. Peşin ödeme ile borcunu kapatanlar için yüzde 20’ye varan indirim kampanyası konut alnlar tarafından büyük ilgili görmüştü. 

İş Bankası’ndan yapılan açıklamada, TOKİ tarafından 2009 sonuna kadar satılan ve geri ödeme taksiti de en geç 2009 yılında başlamış olan konutlar için düzenlenen kampanya, borcunu erken kapatan tüketicilere yüzde 20 indirim imkanı sunulduğu vurgulandı. Açıklamada TOKİ’den satın aldığı konut için ödemeleri devam edenler, kalan borçlarını erken kapatmak istemeleri halinde 11 Ekim- 12 Kasım 2010 tarihleri arasında İş Bankası’na başvurarak bu özel kredi paketinden faydalanabilecekleri belirtildi.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız