Paylaş

Avrupa Residence TEM logoArtaş İnşaat‘tan tam bir rezidans projesi Avrupa Residence TEM. Gaziosmanpaşa TEM’de Avrupa Konutları‘nın yanında konumlu bu rezidans projesi, tüm yönleriyle bir rezidans olacak sayısı projelerden. Avrupa Residence TEM, tamamı 1+1 ve 2+1 ev-ofis konseptinde dairelerden oluşuyor. 27 katlı 120 metrelik tek bir bloktan müteşekkil Avrupa Residence, vale hizmetinden sağlık destek alanına kadar birçok hizmeti beraberinde getiriyor.

1 Nisan 2011’de ilk teslimleri başlayan Avrupa Residence projesi Artaş İnşaat’ın tek bloklu tek projesi. 8 dönüm üzerinde inşa edilen 27 katlı 120 metrelik Avrupa Residence kulesi 136 konut içeriyor. 3.100 konutluk Avrupa Konutları projesinin yanında konumlu olan Avrupa Residence, 86, 94 ve 96 metrekarelik 1+1 ve 2+1 rezidans dairelerden oluşuyor. 1+1 dairelerde teraslı ve cterassız seçenekleri var.

Avrupa Residence kiracısı hazır!

Avrupa Residence’dan bir konut satın alırken kiracısı hazır olanları tercih edebilir, dilerseniz TEM üzerindeki anlaşmalı kiralama firmasından faydalanabilir, isterseniz bu rezidans daire konforundan sadece kendiniz yararlanmak için hemen taşınabilirsiniz.

24 saat güvenlik, ücretsiz fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, masaj salonu, ankastre mutfağı hazır daireler sizi bekliyor. Vale, araç kiralama, 24 saat teknik destek, kuaför, çocuk bakım hizmeti gibi ek hizmetler projeyi rezidans projesi haline getiriyor.

Avrupa Residence Gündüz Genel Görünümü

 

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız