Paylaş
Kiptaş 5. Levent Konutları Projesi

Kiptaş 5. Levent Projesi son dönem KİPTAŞ‘ın dikkat çeken projelerinden oldu. İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden birisi olan 5. Levent’te inşa edilen Kiptaş 5. Levent, 473.000 metrekarelik bir alan üzerinde bulunmakta. Toplamda tam 4.000 konuta sahip olan projede, normal dairelerin yanı sıra rezidans tarzı daireler de bulunuyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 planlı daireler projede yer alıyor. İstanbul’un en büyük projelerinden olan yapının şu ana kadar yüzde 87,5’lik bir bölümü satıldı.

Kiptaş 5. Levent Konut Daire Fiyatları

5. Levent’te 1+1 daire fiyatları 722 bin TL’den başlıyor. En yüksek fiyat ise 865 bin TL olarak belirlenmiş.

2+1 dairelerin en düşük fiyatı 1 milyon TL seviyesindeyken, 1 milyon 388 bin TL’ye kadar 2+1 daire planları var.

3+1 dairelere baktığımız zaman taban fiyatın 1 milyon 325 bin lira olduğunu görüyoruz. Bu tipteki dairelerde en yüksek fiyat 1.900.000 lira olarak belirlenmiş

4+1 dairelerde ise fiyatlar 1 milyon 450 bin TL taban fiyatla başlıyor. 4+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 115 bin liraya kadar çıkıyor

Kiptaş 5. Levent Ödeme Seçenekleri

Kiptaş 5. Levent konutlarından peşin olarak daire alacak olan kişilere yüzde 12 tutarında bir indirim uygulanmakta. Ayrıca yüzde 25 peşinat yatırdıktan sonra 6 ay sonunda yine yüzde 25 ödeyebilir ve daha sonra 60 aylık bir vade farksız taksitlendirme hakkını kullanabilirsiniz.

Kiptaş 5. Levent Proje Özellikleri

Site Özellikleri: Sitede hem açık hem de kapalı yüzme havuzu mevcut. Bunun yanı sıra çocuklar için de bir yüzme havuzu bulunmakta. Ayrıca çocuk oyun alanlarını kullanmak mümkün. Site içinde bir alışveriş merkezi var. Merkezi uydu sistemi bulunuyor. Okul, restoran ve cafe, proje içinde hizmet vermekte. Marketten her türlü ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Gölet ve göl, proje içinde yer alıyor.

Bina Özellikleri: Her binada özel resepsiyon var. Bunun yanı sıra yangın merdiveni, jeneratör ve su deposu da Kiptaş 5. Levent binalarında bulunuyor.

KİPTAŞ Merkez İletişim Hattı

0212 414 9898 Bize Sorun

KİPTAŞ Konutları Projeleri ve KİPTAŞ Haberleri

KİPTAŞ Projeleri ve KİPTAŞ Konutları ve KİPTAŞ Sosyal Konutları sayfalarımızdan projelerle ilgili bilgileri edinebilirsiniz. Projelerin ilerleyiş ve kuruluş içi haberlerini de KİPTAŞ Haber sayfalarımızda bulabileceksiniz. KİPTAŞ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

KİPTAŞ’ın satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. İlgili yazılar altında sorularınızı yöneltmekten çekinmeyiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız