Paylaş
Kiptaş Locamahal Konutları projesi

Kiptaş Locamahal Kiptaş’ın yeni projelerinden birisi. Proje İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde inşa ediliyor. Locamahal projesinde bulunan daire sayısı 1262. Ayrıca toplam arsa alanı ise 36.000 metrekare. Kullanım alanına göre en küçük daire formatı 2+1 olarak belirlenmiş. Ayrıca 3+1 ve 4+1 evler de mevcut. Projede dükkan ya da ticari ünite bulunmuyor. Zeytinburnu Veliefendi’de yapılan projenin 2020 yılının Aralık ayından bitmesi bekleniyor.

Kiptaş Locamahal Projesi Konut Fiyatları

2+1 daireler için belirlenmiş olan minimum fiyat 699 bin TL. En yüksek fiyat ise 1 milyon 280 bin TL. 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 387 bin TL’den başlıyor. Bu fiyat 1 milyon 808 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. 4+1 daireler ise 1 milyon 504 bin TL fiyat ile açılıyor. Bu fiyat 1 milyon 988 bin TL, en yüksek fiyata sahip.

Kiptaş Locamahal Konutları projesi

Kiptaş Locamahal Ödeme Seçenekleri

Kiptaş Locamahal konutlarından almak için yüzde 20 peşinat yatırmak gerekiyor. Böylelikle 24 aylık bir vade imkanı elde etmek mümkün. Bunun yanı sıra banka kredisi kullanacak olan kişiler ise yüzde 20 peşinat sonrasında, kalan miktar içi 120 aylık ödemeli kredi çekebiliyor. Peşin olarak yapılacak olan satın alma işlemlerinde ise yüzde 5 tutarında bir indirim söz konusu.

Proje Özellikleri

Site Özellikleri: Site özellikleri içinde kapalı yüzme havuzu dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra projede çocuklar için özel oyun alanları da mevcut. Ayrıca güvenlik de mevcut. Kameralı güvenlik, 7/24 hizmet vermekte. Deniz manzarasına tüm daireler sahip. Spor yapmak isteyen kişiler basketbol sahasını kullanabiliyor. Bunun yanı sıra süs havuzu ve yürüyüş parkuru da mevcut.

Konutların Özellikleri: Her dairede ebeveyn banyosu, balkon, ısı pay ölçer, ankastre, merkezi ısıtma sistemi yer almakta. Kiptaş Locamahal, bu özellikleri ile yeni sahiplerini bekliyor.

KİPTAŞ Merkez İletişim Hattı

0212 414 9898 Bize Sorun

KİPTAŞ Konutları Projeleri ve KİPTAŞ Haberleri

KİPTAŞ Projeleri ve KİPTAŞ Konutları ve KİPTAŞ Sosyal Konutları sayfalarımızdan projelerle ilgili bilgileri edinebilirsiniz. Projelerin ilerleyiş ve kuruluş içi haberlerini de KİPTAŞ Haber sayfalarımızda bulabileceksiniz. KİPTAŞ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

KİPTAŞ’ın satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. İlgili yazılar altında sorularınızı yöneltmekten çekinmeyiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız