Paylaş
Kiptaş Referans Bahçeşehir Konutları

Kiptaş Referans Bahçeşehir, Kiptaş tarafından yapılan başka bir güzel proje. Konutlar bölgenin Hoşdere mevkiinde yükseliyor. Proje, 25.920 metrekare bir alan üzerinde inşa ediliyor. Bunun yanı sıra toplamda 465 konuta sahip. Hem daire hem de dükkanların olacağı projenin içinde en küçüğü 1+1 olmak üzere 5 farklı konseptte konut inşa ediliyor. 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 konutların metrekaresi ise değişmekte.

Kiptaş Referans Bahçeşehir Konut Özellikleri Neler?

Proje içinde 465 konutun yanı sıra 34 tane dükkan yer alıyor. En küçük konutların metrekaresi 41 olarak belirlenmiş. Bunun yanı sıra en geniş konutlar ise tam 376 metrekare alana sahip. Projenin şu ana kadar yüzde 37’lik bir bölümü satılmış durumda. Bu rakamlara sadece bir ay içinde ulaşan projenin, 2018 yılının Aralık ayında bitmesi bekleniyor.

Kiptaş Referans Bahçeşehir Ödeme Seçenekleri ve Konut Fiyatları

Kiptaş Referans Bahçeşehir içinde yer alan konutların en düşük fiyatı 378 bin TL. Ayrıca farklı ödeme seçenekleri üzerinden ev sahibi olmak mümkün. Buna göre yüzde 5 peşinat ödedikten sonra kalan bölümü vade farkı olmadan 84 ay boyunca ödeyebiliyorsunuz. Projeden peşin olarak konut almak isteyen kişilere ise yüzde 25 tutarında bir indirim sağlanmakta.

Kiptaş Referans Bahçeşehir Konutları

Kiptaş Referans Bahçeşehir Nerede?

Projenin lokasyonu oldukça merkezi. Buna göre bölgenin çok yakınından üçüncü havalanı, yeni metro hattı ve üçüncü çevre yolu bulunmakta. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de yakın olan proje, ayrıca içinde bulunan sosyal tesisleriyle de dikkat çekmekte.

Kiptaş Referans Bahçeşehir Site Özellikleri

  • Projede çocuk oyun alanları mevcut
  • Kapalı otopark bulunuyor
  • Fitness ve sauna merkezi var
  • 7/24 kameralı güvenlik söz konusu
  • Bunun dışında özel güvenlik bulunmakta

Kiptaş Referans Bahçeşehir binalarında su deposu, asansör, jeneratör, merkezi ısıtma, ebeveyn banyosu, ısı pay ölçer mevcut.

KİPTAŞ Merkez İletişim Hattı

0212 414 9898 Bize Soru

KİPTAŞ Konutları Projeleri ve KİPTAŞ Haberleri

KİPTAŞ Projeleri ve KİPTAŞ Konutları ve KİPTAŞ Sosyal Konutları sayfalarımızdan projelerle ilgili bilgileri edinebilirsiniz. Projelerin ilerleyiş ve kuruluş içi haberlerini de KİPTAŞ Haber sayfalarımızda bulabileceksiniz. KİPTAŞ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

KİPTAŞ’ın satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. İlgili yazılar altında sorularınızı yöneltmekten çekinmeyiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız