Paylaş
Kiptas Venezia Evleri

Kiptaş Venezia Evleri, oldukça farklı özellikleri ile dikkat çeken bir konut projesi. Hemen teslim avantajı sunan projede 100 tane konut bulunuyor. Bunun yanı sıra projede ticari dükkanlar da yer alıyor. 82000 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Venezia; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşmakta.

Kiptaş Venezia Evleri Konut Fiyatları

Kiptaş Venezia’da 1+1: En küçük daireler olarak bilinen bu konut tipinin fiyatları 534 bin TL’den başlıyor. En yüksek fiyatı ise 1 milyon 98 bin TL

Kiptaş Venezia’da 2+1: 1 milyon 65 TL’den başlayan fiyatlara sahip. Bu fiyat, 1 milyon 507 bin TL’ye kadar çıkabiliyor.

Kiptaş Venezia’da 3+1: 1 milyon 263 bin TL alt limit ile satılan dairelerin en yüksek fiyatı ise 2 milyon 172 bin TL

Kiptaş Venezia’da 4+1: En pahalı daireler olarak bilinen bu konut tipinin fiyatı 1 milyon 619 bin TL’den başlamakta. Bu fiyat, 2 milyon 22 bin TL’ye kadar çıkabiliyor.

Kiptaş Venezia Konut Özellikleri Neler?

1+1’den 4+1’e kadar planlanan konutların alanları 60 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor. Bunun yanı sıra proje içinde normalde 2 bin konut bulunuyor. Ancak şu an için 100 konut satışa çıkarılmış durumda. Kiptaş Venezia içinde dükkan ve ofisler de bulunmakta.

Kiptaş Venezia Proje Özellikleri

Bina Özellikleri: Binalarda su deposu, hidrofor, resepsiyon, asansör, yük asansörü, sprinkler sistemi, yangın merdiveni paratoner bulunmakta.

İnşaat Özellikleri: Zemin etüdü yapılan konutlar, depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor. Bunun yanı sıra konutlarda yalıtım da mevcut.

Site Özellikleri: Kiptaş Venezia Evleri içinde birçok değişik hizmet ve sosyal alan söz konusu olacak. Buna göre açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra çocuklar için de bir yüzme havuzu bulunacak. Ayrıca Türk hamamı ve sauna gibi hizmetler de dikkat çekmekte. Kameralı sitede, güvenlik sistemi de yer alacak. Bunun yanı sıra avm, restoran, sinema, kafe gibi imkanlardan faydalanabilecek. Yürüyüş parkuru ve süs havuzu ise diğer önemli özellikler olarak biliniyor. Voleybol ve basketbol sahası, spor yapmak isteyen kişiler için büyük bir avantaj.

KİPTAŞ Merkez İletişim Hattı

0212 414 9898 Bize Sorun

KİPTAŞ Konutları Projeleri ve KİPTAŞ Haberleri

KİPTAŞ Projeleri ve KİPTAŞ Konutları ve KİPTAŞ Sosyal Konutları sayfalarımızdan projelerle ilgili bilgileri edinebilirsiniz. Projelerin ilerleyiş ve kuruluş içi haberlerini de KİPTAŞ Haber sayfalarımızda bulabileceksiniz. KİPTAŞ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

KİPTAŞ’ın satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. İlgili yazılar altında sorularınızı yöneltmekten çekinmeyiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız