Paylaş
Kiptaş Maltepe Evlapark Seyir Evleri

Geçtiğimiz yıl biten Kiptaş Maltepe Evlapark Seyir Evleri, son derece cazip olan özellikleri ile dikkat çekiyor. Buna göre proje, 12300 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilmiş. Projenin yapımcı firmaları Kiptaş ve FÖY inşaat olarak dikkat çekmekte. Konut sayısı 180. 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler mevcut.

Kiptaş Maltepe Evlapark Seyir Evleri Konut Özellikleri

En küçük daire, 111 metrekareden oluşmakta. En büyük dairenin alanı ise 192 metrekare. Projede tam 5 blok bulunuyor. Bunun yanı sıra peyzaj alanı da çok geniş tutulmuş 5 bin metrekarede oluşan alan içinde birçok farklı sosyal tesis söz konusu.

Kiptaş Maltepe Evlapark Seyir Evleri Ödeme Seçenekleri

Projeden ev alacak olan kişiler, kredi kullanma imkanına sahip. Buna göre ilk etapta yüzde 25’lik bir peşinatın yatırılması gerekiyor. Daha sonra banka kredisi alınabiliyor. Kamu bankalarından yüzde 0,98 aylık vade oranıyla finansman sağlayabilirsiniz.

Maltepe Evlapark Seyir Evleri Lokasyon

Kiptaş Maltepe Evlapark Seyir Evleri, Maltepe ilçesinin en yüksek noktasında bulunuyor. Nish Adalar projesine son derece yakın bir yerde inşa edilmiş durumda. Ana arterlere oldukça yakın olan proje, bu yönü ile ulaşım sıkıntısına sahip değil.

Kiptaş Maltepe Evlapark Seyir Evleri

Kiptaş Maltepe Evlapark Seyir Evleri Proje Özellikleri

  • Site içinde kapalı bir yüzme havuzu bulunmakta
  • Fitness merkezi her zaman hizmet veriyor
  • Adalar manzarasına sahip olan daireler, ayrıca denizi de net bir şekilde görüyor.
  • Yürüyüş parkuru kullanılabiliyor.
  • Site içinde kameralı güvenli sistemi mevcut
  • Çocuk oyun alanları oldukça büyük

Bina Özellikleri: Kiptaş Maltepe Evlapark Seyir Evleri binaların baktığımız zaman, su deposunun olduğunu görmekteyiz. Bunun yanı sıra konutlarda hidrofor da bulunmakta. Jeneratör ve asansörlü binalar, son derece kullanışlı.

Konut Özellikleri: Konutlarda ankastre eşyalar yer alıyor. Bunun yanı sıra merkezi ısıtma sistemi kullanılmış. Ayrıca her dairede ısı pay ölçer de mevcut. Balkonlu dairelerin ebeveyn banyosu bulunmakta.

KİPTAŞ Merkez İletişim Hattı

0212 414 9898 Bize Sorun

KİPTAŞ Konutları Projeleri ve KİPTAŞ Haberleri

KİPTAŞ Projeleri ve KİPTAŞ Konutları ve KİPTAŞ Sosyal Konutları sayfalarımızdan projelerle ilgili bilgileri edinebilirsiniz. Projelerin ilerleyiş ve kuruluş içi haberlerini de KİPTAŞ Haber sayfalarımızda bulabileceksiniz. KİPTAŞ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

KİPTAŞ’ın satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. İlgili yazılar altında sorularınızı yöneltmekten çekinmeyiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız