Paylaş
Kiptaş Yeşilce Aydos Evleri Projesi

Kiptaş Yeşilce Aydos Evleri, Kiptaş öncülüğünde yapılan projelerden birisi. Bu noktada İstanbul’un Pendik ilçesinde yapımına başlanacak olan proje, 331 konuttan oluşuyor. Ayrıca arsa alanı 23000 metrekare olarak belirlenmiş. Projede iki farklı konut tipi mevcut. Bunlardan birisi 2+1 iken diğeri ise 3+1.

Kiptaş Yeşilce Aydos Daire Fiyatları

  • 2+1 dairelerin minimum fiyatları 292 bin TL’den başlıyor. En yüksek fiyat ise 437 bin TL.
  • 3+1 daire fiyatları 462 bin TL. Metrekaresi ve özelliğine göre fiyat, 597 bin TL’ye kadar çıkabilmekte.

Kiptaş Yeşilce Aydos Ödeme Seçenekleri

Ödeme seçeneklerine baktığımız zaman, 24 ve 36 ay gibi vade seçeneklerinin olduğunu görmekteyiz. Bu süreler zarfında sabit olarak belirlenmiş bir ödeme fırsatı söz konusu. Bunun yanı sıra 60 aya kadar banka kredisi de kullanmak mümkün. Faiz oranı ise yüzde 0,65. 120 aylık vadelerde ise bu oran yüzde 0,89 oluyor.

Kiptaş Yeşilce Aydos Evleri Projesi

Kiptaş Yeşilce Aydos Konut Özellikleri

Proje içinde en küçük dairenin boyutu 83 metrekare. En büyük daire ise 130 metrekarelik bir alana sahip. Kiptaş Yeşilce Aydos evlerinin, 2020 yılı Haziran ayı içinde biteceği söylenmekte.

Yeşilce Aydos Proje Özellikleri

Site Özellikleri: Site içinde çocuk oyun alanları yer alacak. Bunun yanı sıra sürekli aktif olan kamera ve özel güvenlik şirketi mevcut. Kapalı otopark, sitenin dikkat çeken bir diğer özelliği. Projede kamelya da bulunmakta.

İnşaat Teknikleri: Projenin zemin etüdü ve yapı denetimi başarılı olarak ve sorunsuz bir şekilde yapılmış. Tam anlamı ile deprem yönetmeliğine uygun olan konutlarda, ses ve ısı yalıtımı mevcut.

Bina Özellikleri: Binaların tümünde asansör bulunuyor. Ayrıca her dairede ısı pay ölçer ile merkezi ısıtma sistemi mevcut. Su deposu ve jeneratörün yanı sıra hidrofor da yer almakta. Kiptaş Yeşilce Aydos, bu özellikleri ön plana çıkan bir konut projesi.

KİPTAŞ Merkez İletişim Hattı

0212 414 9898 Bize Sorun

KİPTAŞ Konutları Projeleri ve KİPTAŞ Haberleri

KİPTAŞ Projeleri ve KİPTAŞ Konutları ve KİPTAŞ Sosyal Konutları sayfalarımızdan projelerle ilgili bilgileri edinebilirsiniz. Projelerin ilerleyiş ve kuruluş içi haberlerini de KİPTAŞ Haber sayfalarımızda bulabileceksiniz. KİPTAŞ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

KİPTAŞ’ın satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. İlgili yazılar altında sorularınızı yöneltmekten çekinmeyiniz.

 

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız