Paylaş
Kiptaş Silivri Konutları 3. Etap

Kiptaş tarafından İstanbul Silivri’de yapımına başlanacak olan Kiptaş Silivri Konutları 3. Etap, 173.606 metrekare alan üzerine inşa edilecek. Proje içinde tam 1.508 konut bulunacak. Bu açıdan bakıldığı zaman, bölgede yeni bir mahallenin oluşacağını söylemek mümkün. Farklı özelliklere sahip olacak olan konutların 2+1 ve 3+1 seçenekleri var.

Kiptaş Silivri Konutları 3. Etap Ödeme Seçenekleri

Firma tarafından 3 değişik ödeme seçeneği sunulmuş durumda. Bu seçeneklere göre;

  • Banka kredisi kullanmak isteyen kişilerin ilk olarak yüzde 20 peşinat yatırması lazım. Geriye kalan miktar için 120 aylık bir ödeme yapılabilir. Bu noktada vade farkı yüzde 0,92 olacak
  • Yüzde 30 peşinat yatırdıktan sonra kalan kısmın yüzde 10’luk bölümlerini yılsonunda ödeyebilirsiniz. Ayrıca diğer yüzde 10 ise 24. ayda ödenebilir. Böylelikle geriye kalan tutar için vade farkı olmadan ve 36 taksit imkanı ile ev sahibi olabilirsiniz.
  • Yüzde 20 peşinat ile de ev almak mümkün. Bu noktada yüzde 80’lik bölümün yüzde 10’u 12. Ayda ödenebilir. Kalan tutar ise 24 aya bölünerek vade farkı olmadan yatırılabilmektedir. Kiptaş Silivri Konutları 3. Etap konutları, bu fırsatları, ev alacak kişilere sunmakta.

Kiptaş Silivri Konutları 3. Etap

Kiptaş Silivri Konutları 3. Etap Konut Fiyatları

2+1 dairelerin fiyatları 195 bin TL’den başlıyor. 3+1 daireler ise 215 bin TL. Kiptaş bu fiyatlar üzerinden vade farlı ve vade farksız taksit seçenekleri sunuyor. 120 aya kadar vadelendirme seçeneklerinin olduğu Kiptaş Silivri Konutları 3. Etap ile bölgede Kiptaş tarafından yapılan konut sayısı 5.000’e yaklaşırken, Kiptaş’lı nüfus 10.000’in üzerine çıkıyor.

Kiptaş Silivri Konutları 3. Etap Konut Özellikleri

Projede yer alan konutların en küçüğü 92 metrekareden oluşuyor. Bu daireler 2+1 şeklinde dizayn edilmiş. 1442 tane 2+1 daire mevcut. 3+1 dairelerin büyüklüğü ise 112 metrekare. Toplam sayısı ise 66 tane. Her bina 7 kattan oluşacak. Konutların teslim süresi ise 2020 yılının Nisan ayı olarak açıklanmış durumda. Bunun yanı sıra proje içinde son derece farklı sosyal tesisler de yer alacak. Konutlar gerek E5 gerekse TEM’e sadece 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Kiptaş Silivri Konutları 3. Etap, cazip fiyatları ile ilgi topluyor.

KİPTAŞ Merkez İletişim Hattı

0212 414 9898 Bize Sorun

KİPTAŞ Konutları Projeleri ve KİPTAŞ Haberleri

KİPTAŞ Projeleri ve KİPTAŞ Konutları ve KİPTAŞ Sosyal Konutları sayfalarımızdan projelerle ilgili bilgileri edinebilirsiniz. Projelerin ilerleyiş ve kuruluş içi haberlerini de KİPTAŞ Haber sayfalarımızda bulabileceksiniz. KİPTAŞ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

KİPTAŞ’ın satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. İlgili yazılar altında sorularınızı yöneltmekten çekinmeyiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız