Paylaş

Maltepe Evlapark Seyir Evleri, Föy İnşaat ve Kiptaş işbirliği ile inşa ediliyor. Projede ticari üniteler bulunmuyor. Sadece konutlardan oluşan proje içinde toplam 180 tane daire mevcut. Bunun yanı sıra arsa alanı ise 12300 metrekare. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşacak olan konut projesi içinde farklı peyzaj alanları ve sosyal imkanlar da mevcut.

Maltepe Evlapark Seyir Evleri Ödeme Seçenekleri ve Konut Fiyatları

Konut almak için bu projeyi seçen kişiler, yüzde 25 peşinat ödedikten sonra banka kredisi kullanabiliyorlar. En düşük konutun fiyatı 725 bin TL. En yüksek fiyat ise 1 milyon 200 bin TL olarak belirlenmiş.

Maltepe Evlapark Seyir Evleri Konut Özellikleri

Maltepe Evlapark Seyir Evleri, minimum olarak 111 metrekare şeklinde tasarlanmış. En büyük dairenin metrekaresi ise 192. Konutların yüzde 72’lik bir bölümü satılmış durumda. Her konut, ada manzarasına sahip. Oldukça yüksek olan binalar sayesinde, İstanbul’u tepeden izlemek mümkün oluyor. Dairelerde en kaliteli ankastre ve yapı malzemeleri kullanılmış. Evlerde balkon, merkezi ısıtma sistemi, ebeveyn banyosu mevcut.

Maltepe Evlapark Seyir Evleri Proje Özellikleri

  • Site içinde kapalı bir yüzme havuzu mevcut
  • Yürüyüş parkuru ile zaman geçirmek mümkün
  • Çocuk oyun alanları bulunmakta
  • 24 saat güvenlik
  • Deniz ve ada manzarası izlenebiliyor
  • Kapalı otopark, sitede oturanlar için büyük bir avantaj
  • Fitness merkezini kullanabiliyorsunuz

Evlapark Seyir Evleri Bina Özellikleri

Maltepe Evlapark Seyir Evleri bina özelliklerine baktığımız zaman su deposunun olduğunu görmekteyiz. Bunun yanı sıra her binada asansör mevcut. Ayrıca jeneratör ve hidrofor diğer özellikler olarak dikkat çekmekte. İnşaat, deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde yapılmış. Konutlarda hem ısı hem de ses yalıtımı mevcut. Zemin etüdü gerçekleştirilmiş olan daireler, bu özellikleri ile satışa sunulmuş durumda.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız