Paylaş

Mesa Orman Çubuklu Projesi, Mesa Mesken tarafından, Beykoz Çubuklu bölgesinde yapılacak olan, özellikle şehir hayatının gürültüsünden bıkanlar için son derece ideal bir proje. Toplam 30.000 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan projede, 219 konut bulunuyor.

Mesa Orman Çubuklu Projesi Konut Özellikleri

Proje kapsamında yer alacak olan konutların en küçüğü, 1+1 şeklinde tasarlanmış. Buna göre 1+1 konutlar 125 metrekarelik bir alana sahip. Ayrıca projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 büyüklüğünde olan konutlar da mevcut. En büyük konut ise 300 metrekareden oluşuyor. Toplamda 8 blok olarak inşa edilecek olan projenin içinde birçok farklı sosyal imkan da söz konusu

Mesa Orman Çubuklu Ödeme Seçenekleri ve Fiyatlar

Ödeme koşullarına baktığımız zaman Halk Bankası üzerinden vade farkı olmadan 60 aylık bir taksitlendirme seçeneğinin olduğunu görmekteyiz. Bunun bir takım şartları var. İlk olarak yüzde 15’lik bir peşinat ödemek gerekmekte. 6 ay sonra ise yine bir yüzde 15 tutarında ödeme yapılmalı. Kalan yüzde 70 için kredi imkanından faydalanmak mümkün oluyor.

Mesa Orman Çubuklu konut fiyatlarına baktığımız zaman en küçük konutun 1 milyon 314 bin TL olduğunu görüyoruz. Bunun yanı sıra 6+1 büyüklüğünde olan konutlar ise 4 milyon 416 bin TL’den satışa çıkmış durumda. Projenin bitiş tarihi ise Nisan 2020. Proje, doğal göl ve kent ormanı manzarası ile dikkat çekiyor.

Mesa Orman Çubuklu Proje Özellikleri Neler?

  • Açılıp kapanabilen bir yüzme havuzu proje içinde bulunuyor.
  • Çocuklar için özel oyun alanları mevcut
  • Yürüyüş parkurunu kullanabilirsiniz.
  • Proje içinde özel güvenlik var
  • Fitness merkezi bir diğer önemli sosyal alan olarak dikkat çekiyor.
  • Basketbol, voleybol sahaları mevcut
  • Asansörlü olan dairelerde yerden ısıtma ve ısı pay ölçer sistemi var.

Mesa Orman Çubuklu, özellikle sakin bir lokasyonda yaşamak isteyenler için büyük bir fırsat olarak göze çarpmakta.

MESA ÇAĞRI MERKEZİ

444 93 66 Sorun Cevplayalım

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız