Paylaş
Siltaş Marina Konutları

Siltaş Marina… Son yıllarda yapılan birçok farklı konut projesi ile cazibe merkezi haline  gelen Pendik, yeni bir proje ile tekrar gündemde. Buna göre Siltaş Marina, Siltaş Yapı tarafından bu ilçede yapılmakta. Proje içinde farklı daire tipleri mevcut.

Siltaş Marina Konut Özellikleri Neler?

Proje, 8.000 metrekarelik geniş bir alan üzerinde inşa ediliyor. Toplam konut sayısı 200. Buna göre 2+1, 3+1 ve 4+1 evlerden satın alabiliyorsunuz. Daire tipine göre evlerin fiyatları da değişmekte. 2+1 evler, 595 bin TL’den başlayan ve 755 bin TL’ye kadar çıkan fiyatlara sahip. 3+1 evler ise 925 bin ile 1 milyon 130 bin TL arasındaki fiyatları ile dikkat çekmekte. En geniş konutlar olarak tanımlanan 4+1 evlerin fiyatı ise minimum 1 milyon 270 bin. En yüksek fiyat ise 1 milyon 340 bin TL.

Siltaş Marina projesi kapsamındaki evlerin minimum metrekare alanı 80. En geniş evler ise 170 metrekare alana sahip. Pendik Sahili’ne sadece 1 dakika uzaklıkta olan projenin satışları başlamış durumda.

Siltaş Marina Konutları

Siltaş Marina Proje Özellikleri Neler?

Siltaş Marina şu özellikleri ile dikkat çekiyor;

  • Site içerisinde kapalı bir yüzme havuzu mevcut
  • Kapalı otoparktan, konutlarda oturanlar faydalanabiliyor
  • Konutlarda asansör mevcut
  • Çocuklar için özel oyun alanları var
  • Fitness ve saunayı kullanmak mümkün
  • Proje, hem deniz hem de güzel bir adalar manzarasına sahip
  • Yapı denetimi yapılmış olan projenin zemin etüdü de gerçekleştirilmiş
  • Deprem yönetmeliğine göre inşa edilen konutların ses ve ısı yalıtımları mevcut.

Siltaş Marina, bu özellikleri ile son derece cazip. Farklı ödeme seçenekleri ile projeden konut sahibi olmak mümkün. Buna göre 60 ay boyunca 0 faiz ödeyerek, bir plan oluşturmak mümkün. Yüzde 30 peşinat ile kredi kullanma opsiyonu söz konusu. Peşin ödemelerde ise yüzde 10 tutarında bir indirim söz konusu.

SİLTAŞ YAPI ÇAĞRI MERKEZİ

444 02 89 Sorun Cevaplayalım

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız