Paylaş
Sinpaş Palas Finans Şehir Projesi

Sinpaş Palas Finans Şehir, Sinpaş Yapı tarafından İstanbul Finans Merkezinde inşa edilen özel bir proje olarak dikkat çekiyor.

Sinpaş Palas Finans Şehir Bilgileri

Banka kredisine bulaşmadan, özel vadelendirme sistemi ile ve düşük peşinatlarla satış yapan Sinpaş Palas Finans Şehir’de Ön Talep Son Talep Olabilir sloganı ön plana çıkarıldı. Az sayıda kata sahip, modern mahalle konseptinde inşa edilen projenin detaylarını derledik.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezinin yanı başında yükselen Sinpaş Palas Finans Şehir projesi 169 daireden oluşurken, 7.300 metrekare alana kuruluyor. Projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde planlanırken, bu daireler 54 metrekare ile 207 metrekare arasında tasarlandı.

Sinpaş Palas Finans Şehir Daire Fiyatları

1+1 dairelerin 830.000 liradan başladığı projede 2+1 daireler 1 milyon liranın üzerinde bir başlangıç fiyatına sahip. 3+1 dairelerin başlangıç fiyatı ise 1.250.000 lirayı aşarken 1.520.000 liraya kadar çıkıyor.

2016’da inşaatına başlanan projede ilk etap dairelerin 2018 başında teslim edilmeye başlanması ön görülüyor. İlk etapta Ocak ayında satışa çıkan 169 konut sayısının bölüm bölüm satışa çıkacak diğer etaplarla 2.500’e ulaşması bekleniyor. Projenin tamamı bittiğinde 250 dönümlük bir alanda 3.000 konut ve ticari ünitenin bulunacağı belirtiliyor.

Sinpaş tarafından proje ile ilgili iki de video yayınlandı. Bir tanesi animasyon olan videonun diğeri tanıtım filmi şeklinde çekildi.

Sinpaş Palas Tanıtım Filmi ve Fotoğrafları

Sinpaş Palas Finans Şehir Nerede

Ataşehir ile Ümraniyenin kesime noktasında, Ümreniye Çakmak Mahallesinde yükselen proje, İstanbul Finans Merkezinin yanı başında yer alıyor.

Ödeme Şekli

Sinpaş, daireleri vade farklı peşin fiyatına 84 ay vadeli, üstelik şirket bünyesinde oluşturduğu finans sistemiyle satıyor. Banka yok, kredi firması yok.

İletişim

İrtibat için telefon: 444 1974

Talep formu: http://www.sinpaspalas.com/

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız