Paylaş
Sur Yapı Excellence Koşuyolu Projesi

Anadolu yakasının incisi Koşuyolu’nda, büyüleyici manzarası ve muhteşem konumu ile öne çıkan Excellence Koşuyolu, son dönemlerin en kapsamlı projeleri arasında yer alıyor. Adalar ve Kızkulesi manzarasını evinize kadar taşıyan Excellence Koşuyolu, her İstanbullu’nun mutlak suretle yaşamak istediği bir alan haline dönüştü!

Adalar, Tarihi Yarımada, Kızkulesi ve 15 Temmuz Şehirler Köprüsü manzarasını odalarınıza kadar taşıyan Sur Yapı projesi, Anadolu yakasının nezih mahallesi Koşuyolu’nda sizler için anahtar teslim sağlıyor. Validebağ Korusuna yakınlığı ile bilinen bu alan, aynı zamanda ulaşımı bakımından Avrasya Tüneli, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantısı, Metro ve Marmaray’a yürüme mesafesinde olması, E-5’e kolay bağlantı sağlaması bakımından alanının en çok öne çıkan bölgeleri konumunda er alıyor.

Sur Yapı Excellence Koşuyolu Daire Tipleri

İlk önce 2019 yılı itibariyle tamamlanması düşünülen, daha sonra teslim tarihi Şubat 2020 olarak ilan edilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 gibi seçenekler bulunuyor. Proje sizlere ulaşım kolaylığının yanı sıra, birçok eğitim ve sağlık kurumuna yürüme mesafesinde olmasından dolayı muhteşem bir yaşam standardı sunuyor. Siz de bu hizmetlerden faydalanmak ve 57 ila 381 metrekare arası değişen konutlardan herhangi dilediğinize sahip olabilmek için Sur Yapı ile iletişim kurabilirsiniz.

Merkezi lokasyonu ve içeriğinde yer alan muhteşem aktivite olanakları ile beraber öne çıkan konut projesi, birçok kişinin şu süreçlerde ortak tercihi olarak ön görülmektedir. Siz de bu fırsatlardan faydalanmak, Anadolu yakasının nezih semti Koşuyolu’nda yaşam alanlarınızı garanti altında tutabilmek adına Excellence Koşuyolu projesine göz atmayı ihmal etmeyin!

Düşük vade farkları ve 120 aya kadar vade seçeneklerini gözden geçirmek, bu nezih semtte bir yaşam alanı sahibi olabilmek için hemen Sur Yapı ile iletişim kurmaktan geri kalmayın.

Sur Yapı Excellence Koşuyolu Fiyat Listesi

Bu dönem popüler projelerden biri olması sebebiyle Sur Yapı Excellence Koşuyolu daire fiyatları ne kadar, fiyat listesi var mı sorularıyla sıklıkla karşılaşıyoruz. Sur Yapı tarafından açık olarak yayınlanmasa da projenin 1+1 dairelerinin 1.000.000 liraya çok yakın bir fiyatla sunulduğu, 4+1 dairelerde bu fiyatın 4.500.000 liradan başladığını söyleyebiliriz.

Proje Tanıtım Videosu

Proje İletişim Bilgileri

Excellence Koşuyolu projesiyle alakalı daha detaylı bilgi edinmek ve aynı zamanda konut fırsatlarına ulaşabilmek adına, alt kısımda yer alan iletişim araçlarından herhangi birisini tercih edebilirsiniz;

Web sitesi: excellencekosuyolu.com.tr

İrtibat Telefonu: 0 (216) 556 08 00 – 444 5 787

İrtibat Adresi: Burhaniye Mah. Abdullahağa Cad. No:21 / 34676 Altunizade Üsküdar/İstanbul

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız