Paylaş
Sur Yapı Tempo City Kağıthane

Sur Yapı’nın bir diğer önemli projesi olan Tempo City, İstanbul’un büyüleyici yaşamını göz ucunuza kadar taşıyor! İstanbul’un merkezi Kağıthane konumlu olan Tempo City, yakın bölgesinde ki iş merkezleri, AVM’ler, restoranlar, sağlık kuruluşları ve eğitim kuruluşları ile sizlere tüm yaşamı avuçlarınızın içine alma fırsatı veriyor. Maslak’ın yanı başında yer alan Tempo City Kağıthane projesi, 2019 yılı itibariyle anahtar teslimleri sağlayacak.

Sur Yapı Tempo City Nerede?

Özel konumuyla İstanbul’un tüm güzelliklerine yürüme mesafesi ile ulaşmanızı sağlayan Tempo City, Levent ve Mecidiyeköy’e sadece 5 dakika mesafede! Kağıthane’nin Cendere Caddesi’nde ele alınan bu proje, ek olarak Taksim ve Beşiktaş gibi alanlara da sadece 10 dakikalık bir mesafeden ulaşma şansları sağlıyor.

Sur Yapı TempoCity Kağıthane Harita

2017 yılı itibariyle Mecidiyeköy – Mahmutbey metro hattının açılmasıyla beraber ulaşımı bir hayli ferahlatacak olan bu proje, Sur Yapı Axis Kağıthane Alışveriş Merkezine ise birkaç dakikalık mesafede olacak! Avrupa yakasının öne çıkan ve değerli arazileri üzerine kurulmuş olan proje, sosyal tesisleri, E-5 ve karayollarına yakın mesafesi, alternatif birçok otoparkı ve eğlence merkezleri ile günümüze damgasını vurmaya hazırlanıyor! Kağıthane’ye değer katan bu projeden faydalanmak ve daireler hakkında bilgi edinmek adına hemen Sur Yapı ile iletişime geçebilirsiniz.

Tempo City Daire Tipleri ve Fiyat Listesi

61 ila 193 metrekare arasında oluşturulan daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile sizlere sunulacak. 14 ve 15 katlı iki kule ile öne çıkacak olan bu proje, toplamda ise kendi bünyesinde 217 daireye yer veriyor. Siz de anahtar teslim daireleri almak ve aynı zamanda bu önemli projede kendinize bir yatırım alanı sağlamak istiyorsanız hemen Sur Yapı ofislerini ziyaret edebilir veya telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Dairelerin fiyatları 700.000 liradan başlıyor. 1+1 61 metrekarelik daire için verilen bu başlangıç fiyatı 2+1 dairelerde 996.000 lira, 3+1 dairelerde ise 1.500.000 lira olarak belirtiliyor. Dairelerin iç mimarisi ve metrekare ölçülerine göre fiyatlar 1.600.000 liraya kadar çıkıyor.

Sur Yapı Tempo City Tanıtım Filmi

Suryapı Tempo City Fotoğrafları

Sur Yapı Proje İletişim Bilgileri

Sur Yapı ile bu proje hakkında iletişim kurabileceğiniz alternatif iletişim kanalları:

Telefon: 444 5 787

Web sitesi: http://tempocity.com.tr

Dilerseniz AXIS KAĞITHANE SATIŞ OFİSİ Merkez Mah. Cendere Cad. No:28 Kağıthane adresine giderek projelerin daha detaylı bilgilerini yüz yüze edinebilirsiniz.

2019 yılı itibariyle anahtar teslim yapacak Sur Yapı, şimdiden cazip fiyatlar ile daire satın alımlarınızı destekliyor!

 

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız