Paylaş
NEF Kandilli Projesi Tüm Detayları

Timur Gayrimenkul’ün yine iddialı bir projesi olan NEF Kandilli projesi NEF’in Luxury Living konseptiyle ön talep toplamaya başladı. 406 konutun olacağı bildirilen projede teslim planları 2020 yılı için yapılıyor. Kurban bayramından sonra satışa çıkması beklenen proje, Timur Gayrimenkul’ün Anadolu Yakasındaki ikinci projesi olma özelliğini de taşıyor… Her ne kadar Timur Gayrimenkul projelerini belirli bir lokasyonla sınırlayamasak da bu bilgiyi paylaşmak istedik.

NEF Kandilli Nerede

İstanbul Anadolu Yakasındaki proje, etrafında İçkale Kandilli Konakları, Eston Kandilli Evleri ve Ofiskent Sitesinin bulunduğu oldukça kıymetli, özel bir lokasyonda yer alıyor.

NEF Kandilli Daire Tipleri

Emre Arolat imzasını taşıyan mimari yapısı içerisinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin yer aldığı bu çok özel projede müstakbel daire sahipleri 406 şanslı daire sahibi olarak nitelenmiş. NEF Kandilli projesi 70 dönümlük arazi içerisinde gerçekleştiriliyor.

NEF Kandilli Fiyat Listesi

Projenin fiyat listesi henüz açıklanmazken, dikkat çeken en önemli nokta, 1+0 stüdyo ve 1+1 daire tiplerinin bulunmaması olarak gösteriliyor. Luxury Living konseptindeki iddialı proje NEF Kandilli daire fiyatları çok detaylı olarak açıklanmıyor, ancak yüzyüze görüşmelerde ihtiyaç duyduğunuz daireye göre fiyat veriliyor.

Bununla birlikte fiyatların 2018 için 1.900.000 liradan başladığını söyleyebiliriz.

NEF’in Kandilli’deki projesinde teslim tarihi Şubat 2020 olarak ilan ediliyor. Proje ön satış aşamasından satış aşamasına geçmiş bulunuyor ve ilk teslimatların 2020 yılı başında yapılabileceği belirtiliyor.

Proje Yeni Tanıtım Videosu

Timur Gayrimenkul tarafından projenin tanıtımı amacıyla yayınlanan ilk video, konut bloklarından sadece birinin cephe görünümüne yer veriyor. Geçtiğimiz günlerde Nef Kandilli için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Biz de vakit kaybetmeden içeriğimizi güncelleyerek yeni videoyu sizinle paylaşıyoruz:

Bu projede Timur Gayrimenkul tarafından FOLDHOME konsepti kullanılmış. FOLDHOME nedir derseniz, firma bunu “1+24 evi 1+1 evin içine sığdırıyoruz” diyerek açıklıyor. Konsept hakkında aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz

FOLDHOME Konsepti Tanıtım Videosu

Projenin En Yeni Fotoğrafları

Kandilli’de konumlu NEF markalı projenin yayınlanan görsellerini sizlerle paylaşıyoruz. Henüz projeye ait sınırlı sayıda görsele yer verildiğinden, biz de şimdilik bunları paylaşmakla yetinmek durumundayız. Üretici firma tarafından ilerleyen günlerde yayınlanacağını düşündüğümüz video ve fotoğraflara en kısa zamanda sayfalarımızda yer vereceğimizi belirtmek isteriz.

NEF Kandilli – Luxury Living Projesi Bilgi Talebi

Timur Gayrimenkul’ün NEF markalı projelerinden Kandilli’de konumlu bir daire sahibi olmak istiyorsanız aşağıdaki iletişim yolarını kullanarak irtibat kurabilirsiniz:

Adres: Küçüksu Mahallesi, Asma Sokak, 34684 Üsküdar / İstanbul

Web Sitesi: http://nefkandilli.com.tr/

NEF Kandilli İletişim Merkezi

444 9 633 Bize Sorun

Timur Gayrimenkul ve NEF Projeleri

Türkiye’de akıllı binalar tasarlayan ilk yerli firma olma özelliğini taşıyan Timur Holding, özellikle 2010 yılında lanse ettiği NEF markasıyla sektörün en büyük oyuncularından oldu. NEF’i ön plana çıkaran, tüm projelerin kendine has bir yapısı, özel mimarisi olması ve 4 farklı konsepten bir ya da birkaçına sahip olmasıydı. Bunlar NEF tarafından ortaya konan özel konseptler: FOLDHOME, FOLDOFFICE, Garantili Proje, Tasarım Serileri.

Sektöre yeni bir soluk getiren Timur Gayrimenkul’ün NEF Projeleri hakkında bilgilere ulaşmak için NEF Projeleri sayfamızı takip edebilir ve NEF konutlarını tanıttığımız yazıların altından sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız