Paylaş
TOKİ Denizli Tavas Konutları Projesi

TOKİ Denizli Tavas Konutları

TOKİ tarafından Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Mahallesi için 110, Yenimahalle bölgesi için 144 olmak üzere, toplamda 254 konutun ihalesi gerçekleşti. 15 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen bu ihalede aynı zamanda 2 büfe ve altyapı / çevre düzenlemeleri işlerine de yer veriliyor. Yükseklikleri zemin+3 olarak tasarlanan Kızılcabölük Mahallesi konutlarının TOKİ Denizli Tavas Projesi kapsamında 62’si 2+1, 48’i ise 3+1 olarak tasarlandı.

Yenimahalle konutlarında ise zemin+3 işlemi aynen taşınırken, konutların 67’si 2+1, 47’si ise 3+1 planında tasarlandı. Geleneksel konutlarda yer alan cephe anlayışı tamamen mimari dokunuşlarla modernize edildi. Bu sayede zemin kat seviyesinde taş kaplamaları, proje bazında dekoratif pencereler ve sövelere yer verildi. TOKİ Denizli Tavas Konutlarında daire sahibi olma fırsatını kaçırmayın.

TOKİ Denizli Tavas Projesinde Daire Kaldı Mı?

İhalelerin sonlanmasıyla beraber tasarlama işlemlerine geçildi ve dairelerin birçoğu henüz satışa sunulmadı. Daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar, TOKİ Denizli Tavas projesi ihalesi kapsamında iki farklı mahalle üzerinden sunulmuş herhangi bir dairenin lansman fiyatlarına göz atabilirsiniz. Yakın zamanda projenin sonlanmasıyla yerleşme işlemlerinin başlayacağı bölge, TOKİ’nin çalışmalarında ileri teknoloji ürünlere bolca yer verilmesiyle daha çekici bir hal aldı. Proje, merkezi alanlar, ulaşıma yakınlık, fitness ve doğa ile iç içe olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız