Paylaş
TOKİ Kastamonu İhsangazi Konutları Projesi

TOKİ Kastamonu İhsangazi Konutları

TOKİ, bu sezon başlatmış olduğu Kastamonu İhsangazi projesi 110 adet konutun ihalesini 26 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirdi. Projenin ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işlerine de yer veriliyor. Proje yüksekliği zemin + 3 kat şeklinde tasarlanan konutların 78’i 2+1 olarak inşa edilecek. TOKİ Kastamonu İhsangazi projesinde 32 daire ise 3+1 planda üretiliyor.

Proje kapsamında Kastamonu’nun yöresel motiflerine yer verilecek. Mimaride cephenin yoğunlukta olduğu alanlar modernize edilecek ve ahşap görünümlü olarak tasarlanan cephe kaplamaları, payandalar, söveler kullanıacak. Zemin kat seviyesinde oluşturulan taş kaplamalar da binalara hakim olacak.

Ayrıca ortak kullanım alanlarına dükkan, cami, park, peyzaj alanları, oyun parkları gibi birçok alan eklenmesiyle beraber bu projenin çok daha cazip kılınması hedefleniyor. Daire sahibi olma hayalleri kuranlar, TOKİ Kastamonu İhsangazi konutları için TOKİ’yle iletişime geçebilir, esnek ödeme planlarını inceleyebilirler.

TOKİ Kastamonu İhsangazi Konutları Fotoğrafları

TOKİ Kastamonu İhsangazi Konutları Proje Çizimi

Doğa ile Birleşim Noktası: İhsangazi Konutları

TOKİ Kastamonu İhsangazi projesinde daire sahibi olabilmeniz için çalışmaları sürdüren Başbakanlık Toplukonut İdaresi Başkanlığı, 110 konutlu projenin ödeme planlarını uzun vade seçenekleriyle sunuyor. Bu sayede ev sahibi olabilmeniz ve imkanlardan bütünü ile faydalanabilmeniz konusunda seferber olundu. TOKİ, 2018 yılı itibariyle konutlara yerleştirme yapılacağını da duyuruyor. Siz de bölgede bir daire sahibi olabilmek için hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız