Paylaş
TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik Konutları

TOKİ Manisa Yunusemre Projesi

Başbakanlık, TOKİ ile ortak çalışma yürüttüğü Manisa’nın Yunusemre ilçesi, Akgedik mahallesinde inşa edilecek devasa boyutlardaki 775 konutlu ihaleyi gerçekleştirdi. 3 Ağustos Perşembe günü itibariyle TOKİ Manisa Yunusemre projesi ihalesi tamamlandı. Buna istinaden 12 derslikli ilköğretim okulu, 12 derslikli ortaokul, 9 dükkan, cami ve altyapı çalışmalarını da alanında barındıran devasa bir proje olarak hayata sürülecek.

Akgedik bölgesinde hayata geçirilen bu projede, Zemin + 2, 3, 4 kat kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 planında inşa edilen daireler söz konusu olacak. TOKİ Manisa Yunusemre projesi, mahalle konseptli bir proje olarak etaplar üzerinden sahipleri ile buluşacak. Yerleşim alanları barındıran, dükkanları barındıran, meydanı ve özel parkları alanında barındıran, muhteşem peyzaj yapısıyla öne çıkan dairelerin yanı sıra sosyal çevre imkanı da kullanıcılara sunulacak. Bu sayede kente değer katan bir proje tümüyle hayata geçirilecek.

TOKİ Manisa Yunus Emre Projesi Fotoğrafları

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik Konutları Fotoğraf Galerisi

TOKİ Manisa’da Muhteşem Çalışmalarına Devam Ediyor!

Konutların dış cepheleri için geleneksel mimari yapıların yoğunlukta kullanıldığı bu projede, mimari bir kimlik oluşturma işlemi yapıldı. Bahçe ve rekreasyon, oyun alanları gibi ihtiyaca yönelik çalışmaların yapılmasının yanı sıra iç avluların da kişilere komşuluk ilişkilerini tazeleme imkanları sunacak. TOKİ Manisa Yunusemre konutlarında daire sahibi olmak ve esnek ödeme planlarıyla bu dairelerden bir tanesine sahip olabilmek açısından hemen araştırmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Esnek vade seçenekleri ile artık herkes daire sahibi olabilecek!

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Soru Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız