Paylaş
TOKİ Kırklareli Üsküp Konutları Projesi

TOKİ Kırklareli Üsküp Projesi

Başbakanlık ve TOKİ tarafından Kırklareli’nin Üsküp beldesindeki 145 konutun ihale kapsamı belirlendi. 16 Ağustos 2017 tarihi itibariyle gerçekleştirilen ihalede, 145 konutun yanı sıra sosyal tesis ve altyapı düzenlemelerine de yer verildi. Yüksekliği zemin + 3 kat olarak tasarlanan konutların 97’si 2+1, 48’i ise 3+1 olarak inşa edilecek. TOKİ Kırklareli Üsküp projesinde daire sahibi olma fırsatı çok yakın.

Projeye çok daha modern bir bakış açısı kazandırılmış. Geleneksel mimari bu yapılarda ön planda tutulmuş. TOKİ bu sayede Kırklareli halkının çok kaliteli bir kent merkezinde konut sahibi olmasını sağlıyor. TOKİ Kırklareli Üsküp konutlarında daire sahibi olabilmek şehirde br ayrıcalık olacak. Taş kaplama, ahşap görünümlü dekoratif cephe elemanları, söveler ve son modern tasarımda oluşturulan pencerelere yer verilen dış mimarı bunu sağlıyor. Projeye dahil olmak için geç kalmayın.

TOKİ Kırklareli Üsküp Konutları Fotoğrafları

TOKİ Kırklareli Üsküp Konutları Fotoğraf Galerisi

Kırklareli’ne Çağdaş Yaşamı Vaat Ediyor!

Son teknoloji olarak tasarlanan daireler, daha fazla kişinin tercihi oluyor. TOKİ Kırklareli Üsküp projene dahil olarak yaşam kalitenizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Bu noktada sizlere elverişli ortamlar kurma konusunda ideal çözümler üreten TOKİ, uygun vade seçenekleri ve hesaplı ödeme şekliyle bir kademe öne çıkmanıza yardımcı olmaktadır. Hemen seçiminizi yapın, siz de Kırklareli’nin gelişmiş bölgesinde yaşam alanı sahibi olun.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız