Paylaş
Karaman’da 31 Konuta 370 Basvuru Yapildi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı olarak da bilinen Toki tarafından yapılan Karaman’daki konutlara çok yoğun bir ilgi vardı. Karaman’da 31 konuta 370 başvuru yapıldı. Kırbağı Mahallesi sınırları içinde inşa edilen ve güzel mimarisi ile dikkat çeken konutlardan almak isteyen kişiler, yapılan kura çekimini çok büyük bir ilgi ile takip etti.

Yunus Emre Konferans Salonu’nda yapılan kura çekim törenlerinde, başvuruda bulunan kişilerin çok heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Bu noktada noter eşliğinde yapılan çekim ile kimlerin konut sahibi olduğu da belirlenmiş oldu.

Karaman TOKİ Konutların Özellikleri

Karaman’ın gelişime açık bölgelerinden birisi olan Kırbağı Mahallesi’nde inşa edilen konutlar, farklı daire seçeneklerinden ve ödeme planlarından oluşuyor.

  • Projede yer alan konutların bir kısmı 1+1 daireler şeklinde tasarlanmış.
  • Ayrıca 2+1 daireler de satışa çıkmış durumda.
  • 3+1 daireler, özellikle geniş aileler için son derece ideal özelliklere sahip.

TOKİ Karaman Ödeme Koşulları: Toki tarafından belirlenmiş olan dairelerin ödeme koşullarına göre 1+1 olanlar için aylık 452 TL tutarında bir taksit meblağı belirlenmiş. 2+1 daireler için açıklanan taksit tutarı ise 765 TL. En büyük daireler olarak dikkat çeken 3+1 olanlar, 948 TL aylık ödeme koşulu ile biliniyor. Engelliler için ise daha farklı bir ödeme tutarı belirlenmiş. 2+1 daire almaya hak kazanan engelli vatandaşlar, aylık olarak 423 TL ödeyerek, dairenin sahibi olabiliyor.

Peşinat ve Vade Özellikleri: Karaman’da 31 konuta 370 başvuru yapıldı. Dairelerin ödemesinde belirlenmiş olan peşinat ve vade koşulları ise şöyle; yüzde 25 peşinat ile dairelere sahip olmak mümkün. Bunun yanı sıra 180 aylık bir vade süresi belirlenmiş.

Projede Birçok Sosyal İmkan Bulunuyor

Alt yapı çalışmaları ve peyzajı tamamlanan konutlar, sosyal aktivite için düzenlenmiş birçok ekstra yapıya da sahip. Buna göre proje içinde çocukların oynayabileceği parklar, oyun alanları, bahçeler, çardaklar bulunuyor. Şehir merkezinde olmayan konutlar, bu özellikleri ile büyük bir cazibe merkezi olarak dikkat çekiyor. 7 katlı olacak şekilde inşa edilen binalarda, farklı renk seçenekleri yer alıyor. Kırmızı, kahverengi ve beyaz ağırlıklı yapılar son derece şık. Bundan dolayı başvuru sayısı da beklenenlerin üstünde oldu ve Karaman’da 31 konuta 370 başvuru yapıldı.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız