Paylaş
TOKİ Yüzde 20 İndirim Kampanyası

TOKİ Yüzde 20 İndirim Kampanyası Başlıyor. TOKİ üzerinden ev satın almak için başvuran ve aylık olarak kuruma para ödeyen kişileri yakından ilgilendiren bir haber var. Buna göre TOKİ’nin yüzde 20 indirim kampanyası başlıyor. Buna göre borcunu, belirtilen tarihlerden önce ödemek isteyen kişiler, yüzde 20 tutarındaki bir indirimden faydalanabilecekler.

Kampanyanın Ayrıntıları Belli Oldu

Geçtiğimiz günlerde, Toki’den ev alan ve halen geri ödemesi sona ermeyen kişiler için müjdeli bir haber gündeme düştür. Buna göre, her yıl yapılan yüzde 20 indirim kampanyası, bu sene de devam edecek. Kampanyanın ayrıntıları ise şöyle; Bu promosyondan sadece 2016 yılında konut satışı yapılmış olan ve aynı yıl içinde ödemeleri başlamış olan kişiler faydalanabilecek. 12 aydan az bir taksiti kalmış olan kişiler ise kampanyadan faydalanma hakkına sahip değiller.

Ödemelerde borç bakiyesi yüzde 25’in altına düşmemesi gerekiyor. Bu noktada borcunu daha erken bir tarihte ödemek isteyen kişiler, bankadan kredi çekme hakkına sahip oluyorlar. TOKİ’nin yüzde 20 indirim kampanyası başlıyor haberi bundan dolayı çok büyük bir ilgi görüyor.

TOKİ Başkanı Konu İle Alakalı Olarak Konuştu

Konu ile alakalı bir açıklama yapan TOKİ Başkanı Ergün Turan şunları söyledi:

“Kampanya, 24 Nisan tarihinde başlayacak ve 18 Mayıs tarihinde sona erecek. Geçen senelerde de böyle kampanyalar yapmıştır ve bu durum çok büyük bir ilgi görmüştü. Gelen talepleri göz önünde bulundurarak, bu yıl da benzer bir kampanya başlattık. Ancak bu defa tarihi biraz daha erkene çektik. Çünkü yaz aylarında insanlar genellikle köylerinde ya da tatilde oluyorlar. Bu kampanyayı bilmiyorlar. Bu defa bahar ayında kampanyayı düzenleyerek, daha fazla kişinin bundan faydalanmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Geçtiğimiz yıl yapılan kampanyaya 17 bin 706 kişi başvurmuştu. Bu şekilde toplamda 950 milyon 767 bin TL tutarında bir borç kapanmıştır. Bu durum hem bizim hem de vatandaşlarımız için oldukça avantajlı bir durum.”

TOKİ Yüzde 20 İndirim Kampanyası Videosu

Sözlerine devam den TOKİ Başkanı Turan; kampanyadan faydalanmak için mutlaka 2016 yılının sonunda konut alınmış ve taksitlerin de aynı dönemde ödenmeye başlamış olmasının gerektiğini ifade etti. TOKİ’nin yüzde 20 indirim kampanyası başlıyor, bu yönü ile şimdiden büyük bir ilgi görüyor.

Kampanya hakkında sorularınızı TOKİ çağrı merkezinden ve aşağıdaki formumuz üzerinden yöneltebilirsiniz.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız