Paylaş

Grena Suadiye Projesi İstanbul’un simge projelerinden birisi olarak VR Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Proje; Bağdat Caddesi’ne yakın bir lokasyon üzerinde yükselecek. Toplamda 4 bin metrekare bir alan üzerine yapılacak olan proje içinde 2 tane blok bulunuyor. Bunun yanı sıra projedeki konutlar 3+1 ve 5+1 gibi seçeneklere sahip.

Grena Suadiye Konut Özellikleri Neler?

Grena Suadiye konutlarında minimum metrekare alanı 80 olarak belirlenmiş. Bunun yanı sıra en geniş ev ise 250 metrekare büyüklüğe sahip. Konut sayısı ise 100. Projenin bitiş tarihi 2018 yılının Ekim ayısı olarak belirlenmiş. Projede bulunan 3+1 daireler, 80 ile 93 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Ayrıca 5+1 daireler salonlu ve dubleks olacak şekilde tasarlanmış. Hem deniz hem de adalar manzarasına sahip olan konutların olduğu projede, toplam 3200 metrekare bir peyzaj alanı mevcut. Grena Suadiye, bu özellikleri ile ilgi görmekte. En düşük konut fiyatının 1 milyon 50 bin TL olması beklenmekte. Dubleks daireler için belirlenecek olan meblağ ise 2 milyon 500 bin TL.

Proje Özellikleri Neler?

  • Projede yer alan tüm konutlar deniz ve ada manzarasına sahip
  • Konutlarda yaşayacak olan kişiler için kapalı bir otopark olacak
  • Her binada asansör yer alıyor.
  • Konutların için balkon ve ebeveyn banyosu bulunmakta

İnşaat Özellikleri Neler?

Konutların inşaatı ile alakalı olarak birçok özellik bulunuyor. Buna göre tüm yapıların denetimi, profesyonel ekipler tarafından yapılmış. Zemin etüdü de bu noktada gerçekleştirilen konutların hepsi deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Ayrıca konutlarda hem ses hem de ısı yalıtımı söz konusu. Grena Suadiye, bu özellikleri ile İstanbul’un en güzel semtlerinden birisi olan Suadiye’de yükselmekte.

Grena Suadiye Nerede?

Grena Suadiye projesi, Suadiye’den Prens Adalarına bakan bir konumda inşa edildi. Projenin sahibi VR Gayrimenkul ve mimarı Özkan Karababa, Suadiye’nin en romantik noktası olarak adlandırdıkları Grena Suadiye için, Suadiyeliler’in önerilerinden ilha aldıklarını dile getiriyor.

Grena Suadiye için sizlere iki iletişim kanalı sunuyoruz. Dilerseniz direkt çağrı merkezini arayarak bilgi isteyebilir yahut proje web sitesi üzerinden form doldurarak irtibat talep edebilirsiniz.

0850 432 8292  İletişim Formu

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız