Paylaş
TOKİ Bazı Konut ve İş Yerlerini Satisa Cikardi

Başbakanlığa bağlı olarak faaliyet gösteren ve inşa ettiği konutlar ile birçok kişiyi ev sahibi yaptı. Şimdi TOKİ bazı konut ve iş yerlerini satışa çıkardı. Buna göre satış, açık arttırma yöntemi ile yapılacak. Satışa çıkarılan yapılara şimdiden çok büyük bir ilginin olduğu gözlerden kaçmadı.

TOKİ’den Satışa Çıkarılan İş Yerleri

TOKİ tarafından satışa çıkarılan iş yerleri; Sakarya, Trabzon, Şanlıurfa, Adıyaman, Ordu, Ankara, Manisa, Bursa, Kocaeli, Malatya, İstanbul şehirlerinde bulunuyor. Buna göre konut almak için peşin para ödemek ve miktara göre vade imkanlarından yararlanmak mümkün.

  • Yüzde 25 peşin para yatıracak olan kişiler 60 ya da 120 ay vade ile iş yeri sahibi olabiliyorlar.
  • Yüzde 50 peşin yatırım yapan kişiler ise yüzde 12 ya da 60 ay vade sayesinde iş yerlerini satın alabilirler.

TOKİ Bazı Konut ve İş Yerlerini Satisa Cikardi

TOKİ’den Satışa Çıkarılan Konutlar

TOKİ bazı konut ve iş yerlerini satışa çıkardı, satışa çıkarılan yapılar sadece iş yerlerinden ibaret değil. Bunun yanı sıra azı şehirlerde yapılmış olan konutlar da, TOKİ tarafından satışa çıkarılmış durumda. Bu konutların bulunduğu kentler; Aksaray, Trabzon, Bolu, Samsun, Erzurum, Nevşehir, Karabük, Manisa, Kırşehir, Kayseri ve Konya.

  • Yüzde 25 peşinat yatıranlar 120 ya da 180 aylık vade seçenekleri ile konut sahibi olabilecekler.

Açık Arttırmaya Çıkılacak

Gerek iş yerleri gerekse konutlar için bir açık arttırma sistemi uygulanacak. Buna göre açık arttırma, 14 Mayıs 2018 günü yapılacak. Açık arttırma için iki farklı merkez seçildi. Buna göre dileyen kişiler Ankara TOKİ Bilkent merkez binasına gidebilecek. Bunun yanı sıra TOKİ’nin İstanbul’daki binasına da gidebilir ve açık arttırmaya bu şekilde katılabilirsiniz. Bunun yanı sıra internet üzerinden teklif vermek de mümkün. Daha ayrıntılı bilgi için 444 86 54 numaralı telefon aranabilir.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız