Paylaş
TOKİ Sinop Dikmen Konutları

TOKİ’nin önemli projelerinden birisi olan Sinop Dikmen konutları, geçtiğimiz gün yapılan kura ile sahiplerini buldu. Buna göre, inşa edilen tam 94 konutun kimlere verileceği kura yöntemi ile belirlendi. Kura töreni için Dikmen’de bulunan Şehit Bahattin Dolma Kapalı Spor Salonu kullanıldı. Hak sahibi olmak için bekleyen ve salona gelen davetlilerin, heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Sinop Dikmen Konutları Ödeme ve Planları

TOKİ tarafından yapılan Sinop Dikmen konutlarının toplam sayısı 94. Bu konutların 62 tanesi 2+1 şeklinde inşa edildi. 32 konut ise 3+1 formatında. 2+1 konutları almak isteyen kişiler, en az 365 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile ev sahibi olabilecekler. Buna göre peşinat yüzdesi değişiyor. Yüzde 12, 15 ve 20 gibi oranlar üzerinden peşinat yatırmak mümkün. Vade süresi ise minimum olarak 180 ay şeklinde belirlendi. Ayrıca 216 ve 240 ay gibi vade seçenekleri de mevcut.

TOKİ Sinop Dikmen Konutları

3+1 konutlar için taksit miktarı ise en az 703 TL. Peşinatlar ise yüzde 10, 15, 20 olarak belirlendi. Vade süresi minimum 120 ay. Bunun yanı sıra 156 ve 180 aylık vade opsiyonlarını da kullanabilirsiniz.

Konutların Özellikleri Nasıl?

Konsept olarak modern çizgiler ile klasik tarzı birleştiren TOKİ, Dikmen konutları için de benzer bir model seçti. Buna göre geleneksel olarak kabul edilen tarz, modern tarz ile birleştirilerek konutlar inşa edildi. Proje içinde özellikle mimari yapının ön cephesinde farklı bir tarz kullanıldı. Buna göre zemin kat bölümünde taş kaplama dikkat çekmekte. Ayrıca ahşap görünüme sahip olan yapıl malzemeleri de bir diğer ayrıntı olarak konutlarda kendisini göstermeyi bildi. Kemer formunun yanı sıra payandalar, evlerde dikkat çeken unsurlar arasında bulunuyor. Proje içinde sosyal merkezler de yer alıyor.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız