Kategoriler: Haber Konut

Düşük Faiz İçin Üreticiden Projeler

Faizlerin ne zaman ne kadar değişeceğini kestirmek zorken, mevcut projelerde üretici kampanyalarını gözden geçirmekte fayda var. %0,80 ile konut almak hayal değil.


Arkeon Evleri : Yapı Merkezi’nin İstenbul Tepeören’deki projesinde YTL faiz oranı 3 Temmuz 2006’ya kadar % 0,55 olarak uygulanıyor.

Estonşehir-Eston Deniz : Eston Yapı projelerinde aylık oran % 1,15.

İdealist Kent : Hektaş İnşaat’tan Çekmeköy’de 250 villa ve 606 dairelik proje.165bin YTL’den başlayan fiyatlarla faiz oranı da aylık % 1,07.

Korubahçe Konutları : PAM İnşaat tarafındanEsenyurt’ta yapılan 125 m2 evlerin fiyatları 95bin YTL seviyesinde. 2007 Aralık teslimi konutlarda faiz oranı Haziran sonuna kadar yapılan anlaşmalarda % 0,83 olarak belirlendi. Temmuz oranları henüz belli değil.

Misstanbul : TOKİ kaynak geliştirme uygulamaları kapsamında, Mehmet Çelik ve Tekçelik’in birliktr Başakşehir’de inşa ettiği Misstanbul projesinde 1,07 faiz için son günler.

Milleniumpark : Akfırat’taki toplam 219 villalık projede 240 ay vadede aylık % 1,05 faiz oranı uygulanıyor.

Related Post

Palmiye Konakları : Mus-Can İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde inşa ediliyor. "Son Fırsat" spotları faiz oranını aylık % 1,07 gösteriyor.

Prestij Residance : Akademi Gayrimenul’ün pazarladığı ve Alışveriş merkezini de barındıran projede son 17 rezidans için 185 m2 dairelerin fiyatı 222bin YTL’den 175bin YTL’ye indirildi.

Sur Yapı : Aylık %1,07 oran uygulayan firmanın projeleri Ümraniye’de Deropark ve Selvievleri, Çekmeköy’deki Villa Sera ve Greenium Konakları.

Terrace Fulya : İnanlar İnşaat’ın Şişli’deki projesinde uyguladığı faiz oranı aylık % 1,08 olarak devam ediyor.

Trend : Dündar İnşaat’tan İstanbul Kurtköy’de 1286 konutluk projesinde aylık faiz oranı yine % 1,07.

Yeşil Vadi : Kiptaş’ın Taşyapı ve Kalyon inşaat ile Ümraniye’deki ortak projesinde aylık oran halen 0,80 seviyesinde.

Gönderinin son gücellemesi 5 Ağustos 2017 18:18

Paylaş
Yazan
Deniz YAKIN

Son Yazılar

Toki Nevşehir Göre Konutları Projesi

TOKİ’nin 2017 yılı itibariyle anahtar teslim yapmaya hazırlandığı projesi TOKİ Nevşehir Göre projesi, Çayırlık mahallesinde… DEVAMINI OKU

Tok Bartın Ulus Konutları Projesi

Toki Bartın Ulus Konutları, Ulus ilçesi Samat mahallesinde inşa edilecek 320 konutlu devasa bir yaşam… DEVAMINI OKU

Toki Çankırı Orta Konutları Projesi

Toki Çankırı Orta Konutları, Çankırı’nın Orta ilçesinde inşa ediliyor. 333 konutlu projenin ihalesi 2017 sonbaharında… DEVAMINI OKU

Toki Gaziantep İslahiye Konutları Projesi

Toki Gaziantep İslahiye Konutları Projesi TOKİ tarafından inşa edilen geçirilen 596 adet konutu kapsıyor. 6… DEVAMINI OKU

Toki Kayseri Konutları Projesi

Başbakanlık + TOKİ’nin ortak çalışmalarıyla tasarlanan Toki Kayseri Konutları projesi, 3 ayrı projede toplamda 1171… DEVAMINI OKU

Toki Çorum Kuruçay Konutları Projesi

Toki Çorum Kuruçay Konutları, adından da anlaşıldığı gibi Kuruçay mahallesinde hayata geçirilecek. 699 konutluk proje… DEVAMINI OKU