Haber TOKİ

TOKİ Erzincan Kavakyolu Projesi

TOKİ Erzincan Kavakyolu Konutları

Başbakanlık, TOKİ kapsamında Erzincan’ın Kavakyolu beldesine 137 konutluk inşa edilecek belde ihalesini gerçekleştirdi. 25 Temmuz Salı günü itibariyle ele alınan bu projede, 137 konutun yanı sıra altyapı ve çevre düzenleme işlemlerine de yer veriliyor. Zemin + 4 kat yüksekliğini barındıracak olan TOKİ Erzincan Kavakyolu konutlarının tümü 2+1 planında inşa edilecek.

Yöreye özgün olarak inşa edilecek projede modern ve yöresel mimarinin izlerine yoğunlukta yer veriliyor. Cepheler için zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, ahşap görünümlü cepheler, payandalar, söveler ve dekoratif pencerelere de yer verildi.

Projede yaşam alanı sahibi olanlar, aynı zamanda ortak kullanım alanlarının muhteşem aktivite bölgelerinden de faydalanabilecekler. TOKİ Erzincan Kavakyolu projesi ihalesine dahil olarak, hayalini kurduğunuz dairenin sahibi olabilirsiniz.

TOKİ Erzincan Kavakyolu Konutları Fotoğraf Galerisi

Kavakyolu’na Değer Katan Proje

TOKİ Erzincan Kavakyolu projesi, ‘kente değer kazandıracak bir yaşam merkezi’ sloganıyla tasarıma başladı. Erzincan halkı ve Erzincanlıların dikkatini çeken bu proje, sizlerin bölgede kaliteli bir yaşam alanı sahibi olmasına imkan tanıyacak.

Related Post

Buna istinaden daire sahibi olmak isteyenler, hemen projelere dahil olarak var olan çalışmalardan faydalanabilecek ve bütün imkanları değerlendirme olanaklarına da erişebilecekler.

TOKİ tarafından tasarlanan projede herhangi bir daireye sahip olmak ve bölgenin muhteşem doğasına yakın olmak istiyorsanız, hemen projenin içeriği ve boş olan dairelerle ilgili bilgi almayı ihmal etmeyin. Erzincan’ın en iyi konumunda daire sahibi olma fırsatı sizleri bekliyor!

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Gönderinin son gücellemesi 23 Ekim 2017 11:15

Paylaş
Yazan
S. Acem İBAY

Son Yazılar

Toki Nevşehir Göre Konutları Projesi

TOKİ’nin 2017 yılı itibariyle anahtar teslim yapmaya hazırlandığı projesi TOKİ Nevşehir Göre projesi, Çayırlık mahallesinde… DEVAMINI OKU

Tok Bartın Ulus Konutları Projesi

Toki Bartın Ulus Konutları, Ulus ilçesi Samat mahallesinde inşa edilecek 320 konutlu devasa bir yaşam… DEVAMINI OKU

Toki Çankırı Orta Konutları Projesi

Toki Çankırı Orta Konutları, Çankırı’nın Orta ilçesinde inşa ediliyor. 333 konutlu projenin ihalesi 2017 sonbaharında… DEVAMINI OKU

Toki Gaziantep İslahiye Konutları Projesi

Toki Gaziantep İslahiye Konutları Projesi TOKİ tarafından inşa edilen geçirilen 596 adet konutu kapsıyor. 6… DEVAMINI OKU

Toki Kayseri Konutları Projesi

Başbakanlık + TOKİ’nin ortak çalışmalarıyla tasarlanan Toki Kayseri Konutları projesi, 3 ayrı projede toplamda 1171… DEVAMINI OKU

Toki Çorum Kuruçay Konutları Projesi

Toki Çorum Kuruçay Konutları, adından da anlaşıldığı gibi Kuruçay mahallesinde hayata geçirilecek. 699 konutluk proje… DEVAMINI OKU