Paylaş
Toki İzmir Kemalpaşa Konutları Projesi Daire Özellikleri

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinin Çambel Mevkii’nde inşa edilmeye başlayacak olan yeni Toki İzmir Kemalpaşa Konutları projesi kapsamında 679 konutun ihalesi geçtiğimiz sonbaharda yapılmıştı.

Bu ihale kapsamında TOKİ İzmir Kemalpaşa Konutları içerisinde 22 iş yeri, 16 adet dersliğe sahip ilköğretim okulu, 16 adet dersliğe sahip ortaöğretim okulu ve cami inşa ediliyor. Altyapı ve çevre düzenleme işleri de projenin içinde yer alıyor.

Toki İzmir Kemalpaşa Konutları Özellikleri

Toki İzmir Kemalpaşa Projesi içerisinde yer alan ve yükseklikleri zemin +3 ve 4 olan konutların  300 tanesi 2+1, 379 tanesi ise 3+1 planda inşa edilerek alıcısına sunulacak. Projenin mimari ve dış cephe özelliklerine bakacak olursak; İzmir’in iklimsel özellikleri göz önüne alınarak tasarlanan konutların cephelerinde sıcak renkler kullanılarak modern ve geleneksel mimari sentezleniyor.

Zemin kat seviyesinde dış cephede geleneksel mimariden taş kaplamaların kullanılmasının yanı sıra doğal ışık kaynağının oldukça zengin olduğu İzmir’de inşa edilen konutlarda geniş pencereler kullanılarak hem güneşten hem de havalandırmadan modern bir şekilde yararlanılıyor.

İzmir’de Toki Konutları ile Yaşam Baştan Şekilleniyor!

Projenin inşa edilecek olduğu alanın yaşam alanında ise teraslama sistemi kullanılarak binaların güneş ve manzaradan faydalanmaları sağlanıyor. Mahalle konseptinden kopulmayarak tasarlanan proje konutlara ek olarak spor ve oyun alanları, parklar, okullar ve iş yerleri gibi yaşam olanaklarıyla birlikte TOKİ İzmir Kemalpaşa projesi ihalesi ile konut veya işyeri almak isteyen vatandaşlara kaliteli bir yaşam sunuyor.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

1 Yorum

  1. En çok şurasını sevdim: Mahalle konseptinden kopulmayarak tasarlanan proje konutlara ek olarak spor ve oyun alanları, parklar, okullar ve iş yerleri gibi yaşam olanaklarıyla birlikte TOKİ İzmir Kemalpaşa projesi ihalesi ile konut veya işyeri almak isteyen vatandaşlara kaliteli bir yaşam sunuyor. 🙂

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız