Paylaş
TOKİ İstanbul Başakşehir Kayaşehir Kayabaşı Konutları Projesi

Toki İstanbul Başakşehir projesi için yapılan etap çalışmaları devam ediyor! 1. Etap olarak Kayabaşı mevkine kurulan bu alan, rekreasyon alanı inşaatının ihalesini gerçekleştirdi.

Toki İstanbul Başakşehir Projesi Detayları

5,5 kilometre uzunluğunda olan bu proje için 1,5 milyon metrekarelik ihale kapsamı yaratılıyor. Bu alanda konser, sergi, festivallerin düzenleneceği etkinlik platformları da öne çıkacak. Aynı zamanda kişiler için yaşam alanlarını daha devasa kılmak adına yürüyüş yolu, bisiklet yolu, piknik alanları, gölet, koru alanları da sunulacak.

Projenin Kayaşehir’e değer katacağının altını çizen TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ İstanbul Başakşehir konutlarında yaşam alanı sahibi olmak isteyenler için yakın zamanda kura ile dağıtımların yapılacağının da altını çizdi.

420 bin metrekare ile bölgenin en büyük yaşam alanı merkezini kuran TOKİ, ev sahibi olma hayalleri kuranların var olan hayallerini gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor!

Toki Baaşakşehir Kayabaşı Konutları

TOKİ İstanbul Başakşehir projesi ihalesinde yer alacak kişiler, aynı zamanda projenin hastane ve tıbbi alanlarla donatılacağı bir ortam zemininden de faydalanabilme şanslarına sahip olacaklar. Bu sayede çok daha devasa ve kullanışlı bir alan yaratılacağı gibi, projelerin tam maksadıyla hayata geçmesi ve üstün bir hizmetin sağlanabilmesini amaçlıyor.

1. Etabın tamamlanmasıyla beraber 2 ve 3. Etapları da hayata geçireceklerini vurgulan Turan, TOKİ kapsamında bu yıl hedefini 300 bin daire üretimine kadar çıkartmayı planlıyor!

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız