Paylaş
Toki Çorum Kuruçay Konutları Daire Özellikleri

Toki Çorum Kuruçay Konutları, adından da anlaşıldığı gibi Kuruçay mahallesinde hayata geçirilecek. 699 konutluk proje geçen sene Ağustos ayında ihaleye çıkmıştı.

Toki Çorum Kuruçay Konutları Daire Tipleri

Konutların yanı sıra ticaret merkezi, cami ve altyapı gibi birçok unsur da projede yer alıyor. Zemin + 3 ve 4 kat olarak planlanan binalarda dairelerin 501’i 2+1, 198’i ise 3+1 olarak inşa edilecek.

Cephelerde yerel ve modern mimarinin yoğunlukta yer aldığı TOKİ Çorum Kuruçay konutları, bina cephelerinde seramik görünümlü olan EPS kaplamalara yer veriyor. Bunun yanı sıra bina köşeleri ve balkonlarda fiber Sement Fugalı kaplamalar yer alacak. Pençelerin ahşap görünüm kazanması için özel sövelere yer veren bu alan, günümüz yaşantısına tam olarak ayak uydurmanızı sağlıyor.

Çorum Kuruçay’da Toki Konutları

TOKİ Çorum Kuruçay konutları proje ihalesine dahil olan kişilerin dükkanlar, camiler, oyun parkı, yaşam alanı parkı, peyzaj, spor alanları ve nitelikli pek çok sosyal çevre imkanıyla yaşam merkezlerinde kaliteli vakit geçirmesi sağlanıyor.

Bununla beraber çok daha şık ve dekoratif bir tasarım harikası olarak öne çıkan daireler, en ideal sonuçları alma şanslarını da tarafınıza ulaştırmaktan geri kalmıyor. Hemen siz de proje kapsamına dahil olabilir, bu hizmetlerden bütünü ile faydalanabilme şanslarına ulaşabilirsiniz. Her geçen gün daha fazla kişinin dikkatini çeken bu projeler, sizlere üst düzey bir hizmeti bütünü ile ele almanızı sağlıyor.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

1 Yorum

  1. Kuruçay’da böyle bir proje, devletimizden Allah razı olsun, büyüklerimizxi başımızdan eksik etmesin. Toki gibi bir kuruluşu kurup yönetenlerden Allah razı olsun.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız