Paylaş

Şölen Çikolata Kent'ten Rezidans Arsası AldıYayla Yatırım Gıda şirketinin Kent Gıda‘dan satın aldığı arsa, aslında iki rakibin konut sektörüne yansıyacak bir alışverişi. Şölen Çikolata‘nın inşaat işlerini de yürüten grup şirketi Yayla Yatırım, geçtiğimiz günlerde Kent Gıda’ya ait Mahmutbeyli’deki arsayı 37.155.800 Amerikan Doları bedelle satın aldı. Şölen Çikolata bu arsada bir konut-rezidans-ofis konseptli proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Şölen’den Residence

Şölen Çikolata’nın inşaat işleri faaliyetlerini yürüten ve Gaziantep merkezli olan Yayla Yatırım Gıda, Kent Gıda’ya ait Mahmutbey’deki 16.889 metrekarelik arsayı 37,16 milyon dolara satın aldı. Şölen Çikolata’nın CEO’su Elif Çoban yaptığı açıklamada “Yeni aldığımız arsaya AVM ya da fabrika inşa etmeyi düşünmüyoruz. Şimdi hem bölge hem de araziyle ilgili ekiplerimiz fizibilite çalışmaları yapmaya başladı. Ağırlıklı olarak konut, rezidans, iş merkezi üçgeni içerisinde hareket etmeyi planlıyoruz” cümlelerine yer verdi.

Bugüne kadar faklı yerlerde arsa ile ilgili çıkan fırsatları değerlendirdiklerini dile getiren Elif Çoban, bundan sonra da yatırım için uygun gördükleri yerlerde çıkan fırsatları değerlendirmeye devam edeceklerini kaydetti.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız