Paylaş

yooistanbul Projesi logosuSay Yapı, dünyaca ünlü elit proje tasarımcıları Philippe Starck – John Hitchcox ortaklığındaki Yooİstanbul projesinde Ortaköy’de 8.5 milyon dolara kadar ev satacak. Hitchcox tarafından hayata geçirilen projeler, dünyada trendi belirleyen kesim tarafından tercih ediliyor. Hedef kitlenin dünyayı takip eden, tasarımdan anlayan girişimci ruhlu insanlar olduğunu belirtilen projede 100 daire yer alıyor.

 

Phlippe Starck ve John Hitchcox’tan Yoo Projesi

Dünyanın en ünlü tasarımcılarından Philippe Starck ile İngiliz emlak uzmanı John Hitchcox’un ortak olduğu Yoo, Say Yapı ile birlikte Yooİstanbul projesinde ünlüleri Ortaköy’de komşu yapıyor. Yoo kurucularından John say-yapi-yoo-istanbul-john-hitchcox_philippe-starckHitchcox, emlak, yatırım tasarım ve pazarlama projesi olarak konumlandırdıkları Yoo İstanbul’un hedef kitlesini dünyayı takip eden, girişimci, tasarıma meraklı kişiler olarak belirledi. Say Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit 90 metrekare ile 850 metrekare arasında değişen 6 tipte 100 dairenin bulunacağı Yooİstanbul projesinde fiyatlarının 1 milyon dolardan 8.5 milyon dolara kadar değişeceğini balirtti.

Yooİstanbul’da metrekaresi 10.000 USD

Ortalama metrekare fiyatlarının 10.000 dolar olacağı proje 300 milyon dolar yatırımla gerçekleştiriliyor. 5 katlı 11 bloktan oluşacak projede toplam 100 daire bulunacak. Ortaköy’de hayata geçecek proje Haziran 2012’de tamamlanacak. 22.000 metrekare alan üzerinde, 3.500 metrekare oturma alanına sahip proje resmen satışa çıkarken, talebin şimdiden iki katı düzeyinde olması dikkat çekiyor.

İlk projede hedef kitlenin Türk müşteriler olarak planlandığı yatırımda toplamda 1.5 milyar doları bulan 5 proje hayata geçirilecek. İkinci projenin Bodrumda gerçekleştirileceği kaydediliyor. Yoo projelerinin tasarımcıları arasında ünlü mizisyon Mick Jagger’in kızı Jade de bulunuyor. Yoo projeleri dünya çapında başarılı işadamları ve sanatçılar tarafından tercih ediliyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız