Paylaş

Soyak Halkalı ProjesiSoyak İstanbul’a, Emlak Konut‘un hasılat paylaşımı ihalesini kazandığı Halkalı‘daki 2.000 konutluk konut projesi ile dönüyor. Projenin Ekim ayında satışa sunulacağı bildirilirken, henüz iki günde 10.000 ön talep geldiği bilgisi veriliyor. İstanbul’da en son Kartal’da 812 konutluk Evreka ve 126 konutluk Evreka Residence‘ı satışa çıkarmıştı.

Soyak İstanbul Halkalı Projesine Yoğun Talep

Soyak Holding CEO’su Çamlıbel, Soyak’ın üç yıl aradan sonra İstanbullular’la buluşacağı Halkalı projesi henüz satışa çıkmadan gösterilen yoğun ilgiden mutluluk duyduklarını belirtti.

Halkalı’da Soyak’tan 100.000 liraya konut

Soyak kalitesi ile Halkalı’da gerçekleştirilecek 2.000 konutluk projede daireler 100.000 liradan başlayacak. Yüzde 5 peşinatla sahip olunabilecek dairelerin kalanı 120 ayda ödenecek. Projede fonsiyonel tasarım ön planda tutulurken enerji verimliliği uygulamalarına da yer verilecek. Sürdürülebilir yaşam ğelerini barındıran,  yüzde 75’i yeşil alan olarak planlanan projede bahçeli dubleksler de bulunacak. Satın alınırken sunulan avantajların, yaşam başladığında aidatlarda da kendini göstereceği belirtiliyor.

İstanbul’da en son Kartal’daki Soyak Evreka ve Evreka Residence ile satışyapan Soyak, hızlı satışlar sonrası İzmir’de Karşıyaka-Mavişehir etaplarına yoğunlaşmıştı. İzmir’de 1.600 konutluk Karşıyaka-Mavişehir projesinin ardından yine Karşıyaka’daki 2.250 konutluk Siesta projesini gerçekleştiren Soyak yabancılardan da büyük ilgi görüyor.

TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin hazırladığı rapora göre yabancılarında ilgisini üzerinde toplayan Soyak projeleri, bulunduğu bölgenin değerini arttırarak, cazip yatırım projeleri vasfını haiz projeler üretiyor. Soyak projeleri yatırımcı için cazip olduğu kadar, proje detayları ile yaşam alanı olarak da güvenli ve ulaşımı kolay.

 

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız