Paylaş

Prestijli projelerden birisi olan NEF Kandilli evleri, yeni bir yaşam alanı olarak Üsküdar’da inşa ediliyor. NEF Kandilli evleri nerede sorusu ise bu noktada cevabını buluyor. İstanbul’un Anadolu yakasında inşa edilecek olan evler, Küçüksu Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Metin Sokak, Kandilli adresinde yer alacak.

NEF Kandilli Projesi Tüm Detayları >>>

NEF Kandilli Evlerinin Özellikleri Neler?

NEF Kandilli Evleri, Luxury Living ismi ile biliniyor. Toplamda 406 konuttan oluşacak olan proje, şu an için ön talep aşamasında bulunuyor. 2020 senesinde bitmesi planlanan projede; 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daireler yer alıyor. Timur Gayrimenkul tarafından yapımına başlanacak olan konutlar, deniz kenarında yer alan Kandilli semtinde yükselecek. Konutlar, aileler için tasarlandı. Bundan dolayı proje içinde 1+0 ve 1+1 daireler bulunmuyor. Bu noktada kaç metrekarelik bir arsa üzerine projenin yapılacağı ise henüz bir netlik kazanmış değil.

Site Özellikleri Nasıl?

Birçok farklı özelliğin yer aldığı projede, her türlü ayrıntı düşünülmüş durumda.

NEF Kandilli Projesi Tüm Detayları >>>

Site Özellikleri: Proje kapsamında biri açık diğeri ise kapalı olmak üzere iki farklı yüzme havuzu yer alacak. Bunun yanı sıra çocuklar için de özel bir yüzme havuzunun bulunacağı belirtiliyor. Böylelikle her yaştan insan, istediği zaman bu havuzları kullanabilecek. NEF Kandilli Evleri nerede noktasında Üsküdar’da yer alan projede, sauna da mevcut olacak. Ayrıca spor yapmak isteyen kişiler, projede bulunan fitness merkezini istediği zaman kullanabilecek. 7/24 kameralı bir güvenlik sisteminin olduğu projede, bir de yürüyüş parkı yer alıyor. Ayrıca araç park etmek için kapalı bir otopark da var. Çocukların oynayabileceği park ise unutulmamış ve projeye eklenmiş.

Bina Özellikleri Nasıl?

Binaların her birinde asansör, merkezi ısıtma ve ısı pay ölçer yöntemi kullanılacak. İnşaat özellikleri ise şu şekilde;

  • Proje yalıtım yönetmeliğine uygun bir biçimde inşa ediliyor.
  • Yapı denetimleri, periyodik zamanlarda yapılıyor.
  • Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilecek olan yapı, zemin etüdü yapılmış bir proje.

Nef Kandilli Evleri nerede ile alakalı olarak satış ofislerine gitmek ve proje hakkında bir ön satış oluşturmak mümkün oluyor. Projenin ücret ayrıntılarının yakın zamanda ortaya çıkması belirleniyor.

NEF Kandilli Projesi Tüm Detayları >>>

NEF Kandilli – Luxury Living Projesi Bilgi Talebi

Timur Gayrimenkul’ün NEF markalı projelerinden Kandilli’de konumlu bir daire sahibi olmak istiyorsanız aşağıdaki iletişim yolarını kullanarak irtibat kurabilirsiniz:

Telefon: (0212) 386 90 00

Adres: Küçüksu Mahallesi, Asma Sokak, 34684 Üsküdar / İstanbul

Web Sitesi: http://nefkandilli.com.tr/

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız