Paylaş

Avrupa Residence ProjesiArtaş İnşaat tarafından inşa edilen, Gaziosmanpaşa TEM’deki Avrupa Konutları TEM‘in hemen yanıbaşında yer alan Avrupa Residence TEM, Artaş‘tan bekleneni veren bir rezidans projesi. Proje, ücretsiz fitness merkezinden masaj salonuna kadar birçok sosyal alan ve özel hizmeti barındırırken ankastre mutfağına kadar hazır 3.100 rezidans daire sizi bekliyor. Pirim yapan konutlar üreten Artaş‘ın bu projesinde bir rezidans dairenin fiyatı 306.000 liradan başlıyor.

Avrupa Rezidans 27 katlı bir kuleden oluşuyor. 3.100 rezidans dairenin bulunduğu Avrupa Residence TEM projesinde daireler 1+1 ve 2+1 olarak planlanmış. 1 oda 1 salon tipindeki dairelerde teraslı ve terassız seçenekler yer alıyor. Daire fiyatların 306.000 lira ile 540.000 lira arasında olduğu Avrupa Residence TEM projesinde aidatlar ise 350 liradan başlıyor.

Gaziosmanpaşa’da TEM üzerindeki Avrupa Konutları TEM projesinin yanında yer alan Avrupa Residence TEM, Taksim Meydanına 13 km, Maslak kavşağına ve Levent’e 10 km, Eyüp’e 8 km, Mecidiyeköy otobüs duraklarına 10 km mesafede bulunuyor.

Gerçek Bir Rezidans, Avrupa Residence

Avrupa Residence TEM’de 4 tane 8 kişilik, 1 tane 14 kişilik toplantı salonu ve 40 kişilik bir de seminer salonubulunuyor. Projede Vale Servisi, Kuaför, 24 Saat Teknik Destek, Çocuk Bakım, Araç Kiralama hizmetleri, bina geneli ve kapalı otopark için 24 saat güvenlik hizmeti de düşünülmüş. Dairelerde ankastre fırın, mikrodalga, davlumbaz, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi eşylar da hazır bulunuyor. Ayrıca 24 saat merkezi sistem sıcak su da hazır.

Avrupa Residence Tem Gece Genel Görünüm

%25 peşin ile 120 ay boyunca %0,79 orandan kredi kullanabileceğiniz Avrupa Residence TEM için en düşük peşinat 76.000 lira, en düşük ödeme aylık 3.000 lira dolayında bulunuyor.

Avrupa Residence TEM’de daire kiraları 1.400 lira ile 2.800 lira arasında değişiyor.

İletişim için Avrupa Konutları Mimarı Artaş İnşaat’ın Mortgage Bankası’ndaki sayfasını ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız