Paylaş

Avrupa Konutları Ispartakule-2 ProjesiArtaş İnşaat‘ın Satış rakamları projenin yüzde 80’ini geçen Avrupa Konutları Ispartakule 1 projesine gösterilen ilgli, Avrupa Konutları Ispartakule 2 projesinde de kendini gösteriyor. Proje lansman öncesi yarısını sattı. Erken teslimleri ve yüksek kazanç oranları ile tüm projeleri büyük ilgi gören Avrupa Konutları İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya şöyle diyor:

Avrupa Konutları Markasının Mimârı Süleyman Çetinsaya

“5 yıl öncesine göre Avrupa Konutları markasının algılaması çok yükseldi. Çünkü insanlar kaliteli bir yaşam alanı oluşturduğumuzu, her projemizi sözleşmedeki teslim tarihinden önce bitirdiğimizi biliyorlar. Ve en önemlisi inşaatı yapıp, satışı tamamlayıp bırakmıyoruz. Sürekli oradaki yaşamın ilk günkü gibi devam etmesi için çalışıyoruz. Konutta insanlar artık markayı tercih ediyorlar. Biz de Avrupa Konutları markasıyla konutta kalitenin ve güvenin markası haline geldik. Kurduğumuz her site Avrupa Konutları markasını daha da yukarılara taşıyor.”

Yüzde 80 oranında yeşil alan ayırılan Avrupa Konutları Ispartakule 2 projesi 25.800 metrekare alan üzerinde 330 daireden oluşuyor. Ispartakule 2 açık ve kapalı otoparklar ve 24 saat özel güvenlik ile aradığınız huzurlu yaşamı sunarken, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, gölet ve su yolları gibi sosyal alanlara da yer veriyor.

Ispartakule 2’de 129.000 liraya

1+1’lerde 79 metrekareden, 4+1’lerde 171 metrekareye kadar 14 daire tipinde bulunduğu Avrupa Konutları Ispartakule 2 projesinde 129.000 liraya bir ev sahibi olabilirsiniz. 3+1 planlı 144 metrekare alana sahip dairelerin fiyatları 255.000 lira. Ayrıca vadeli alımlarda 60 ay yüzde 0,80 ve 120 ay  yüzde 0,85 faiz oranları kullanılabiliyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız