Paylaş

Bilfinger Berger Varyap Projelerini YönetecekVaryap yaptığı yeni anlaşmada konut, otel, ofis ve alışveriş merkezi yönetimi için Alman Bilfinger Berger ile el sıkıştı. Bundan sonraki Varyap projelerinin yönetimini Alman Bilfinger Berger yürütecek. Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş yaptığı açıklamada, Bilfinger Berger ile Varlıbaş AVM Atapark‘ta başlatılan işbirliğinin devam edeceğini belirtti.

VARYAP dün açılışını gerçekleştirdiği Trabzon’daki Varlıbaş AVM Atapark’ın operasyonel ve idari yönetimi için EPM Türkiye ile el sıkıştı. Almanya merkezli uluslararası gayrimenkul yönetim şirketi olan Bilfinger Berger Facility Services bünyesinde faaliyet gösteren EPM Türkiye, Varlıbaş AVM Atapark’ın 3 yıl boyunca yönetimini üstlendi. Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, Bilfinger Berger ile Varlıbaş AVM Atapark’ta başlayan işbirliğinin, Batı Ataşehir’de devam eden Meridian projesinde de devam edeceğini açıkladı.

Varlıbaş, 2008 yılında yapımına başladığı Varlıbaş AVM Atapark‘ın, tarihi bir binanın alışveriş merkezine dönüştürülmesini içeren ilk uygulama olduğuna belirterek, aylık 600.000 kişinin merkezi ziyaret etmesini beklediklerini söyledi. 150.000.000 lira tutarında bir yatırımla tamamlanan Varlıbaş AVM Atapark’ın restoranları, eğlence alanları ve konferans salonlarıyla sadece Trabzon’un değil, bölge halkının iş, yaşam ve eğlence merkezi olacağına değinen Erdinç Varlıbaş, “Bu yatırımla yıl içinde 850 kişiye doğrudan ve yaklaşık 3.000 kişiye de dolaylı istihdam sağlarken Trabzon ekonomisine yılda yaklaşık 300.000.000 TL değer katmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız