Paylaş

Sinpaş GYO Nasıl İstersen Kampanyasını BaşlattıYeni uygulamaya koyduğu Nasıl İstersen kampanyası ile sınırsız özgürlük sunmayı hedefleyen Sinpaş GYO, Kasım 2010’da gerçekleştirdiği 434.000.000 liralık konut satış rakamını geliştirmeyi düşünüyor. Sinpaş, krize rağmen yaptığı satışlarda, halka açılmasının ardından 4.682 konut satarak 1.676.000.000 TL ciroya ulaşı.

Sinpaş GYO önümüzdeki 5 ilâ 6 yılda 10.000 konut satışa sunarak 6.000.000.000 TL ciro ve 1.580.000 lira kâr hedeflediğini açıkladı. Sinpaş GYO, 2011 yılında biri Ankara, üçü ise İstanbul’da olmak üzere 4 yeni projeye başlayacak. Nasıl İstersen kampanyasına 4 Aralık Cumartesi günü başlayan Sinpaş, kampanya kapsamında konut satın alanlara dekorasyondan, ödeme koşullarına dek her şeye kendileri karar verme imkanı sunuyor.

Sinpaş GYO Nasıl İstersen Kampanyası Afişi küçük boyKampanya afişinin üzerine tıklayarak resmi büyütebilirsiniz.

Geçen hafta düzenlenen bir basın toplantısıyla pazar ve kampanya hakkında değerlendirmelerde bulunan Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, dünyada genelinde ekonomik havanın iyileşm eğiliminde olduğunu, Türkiye’de de aynı durumun geçerli olup daha da iyiye gideceğini dile getirerek, Türkiye’nin rölatif olarak iyi yönetildiğini belirtti. Avni Çelik “Ülkem bölgesel bir güç olmaya başlıyor. Bir şeyler iyiye giderken içinden pay almak iş adamının hakkıdır. Biz bu hakkı sonuna kadar inşallah kullanacağız” sözlerini sarfederken, 2010 yılında 1.080 ev satarak 450.000.000 liraya yakın ciro elde ettiklerini kaydetti.

İstanbul ve Bursa’daki projelerin yanında Ankara ve Marmaris’te de projelendirmelerinin bulunduğunu bildiren Çelik, Marmaris’te bir tabuyu yıkacaklarını, “yabancıya konut diye Avrupalılar’ın orta gelirli emeklilerine yönelik üretilen konutların aksine, yüksek gelir grubundaki yabancılara hitap eden bir proje” yapacaklarını açıkladı. Çelik, Sinpaş GYO ile Sinpaş Yapı’nın birlikte Ankara’ya “Gelecek Geldi” sloganıyla 2011’de gireceğini de belirtti.

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ise kampanya hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Ev almak isteyipte ‘keşke şöyle olsa da ev alabilsem’ diyen herkese ‘Nasıl İstersen’ diyoruz. Peşinatı olmayan, ara ödemelerini ayarlamak isteyen, hap gibi minik minik ödemek isteyen ya da iki odasını birleştirip tek oda yapmak isteyen bu kampanyada aradığı her şeyi bulabilecek” dedi.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız