Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok
JNR Fuarcılık tarafından 21-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan ’A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı’nda konutlar kredi kartına taksitle satılacak.

Marke İnşaat tarafından fuarda görücüye çıkacak olan Rainbow Residance projesinde konutlar 10 bin dolar peşinat ile kredi kartına taksitle satılacak.

21-22 Nisan tarihleri arasında Hilton Exibition Center’da düzenlenecek ’A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı’nda firmalar lüks konut projelerini sergilerken bir yandan da tüketiciye yeni ödeme imkanlarıyla tanıştıracak. Marke İnşaat tarafından Kurtköy’de inşa edilecek yeni konutlar da fuarda kredi kartıyla satılacak. Rainbow projesini görücüye çıkarmaya hazırlanan Marke İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hatem Keleş, "10 bin dolar peşinat ile Kurtköy’deki konutları kredi kartına taksit yaparak satmayı planlıyoruz. Bunun içinde bazı bankalar ile görüşme halindeyiz" dedi. 30 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek projedeki konutların pazarlaması da Zeynep Özal tarafından yapılacak.

KONUTLAR İSTEĞE GÖRE BÜYÜYOR: Rainbow projesindeki konutların net 28 metrekareden başlayacağını belirten Keleş proje hakkında şu bilgileri verdi: "Bu konut projesinde farklı bir uygulamayı tüketiciye sunacağız. Konutların metrekarelerini istedikleri kadar büyütebilecekler. Minimum 28 metrekarelik daireler 500 metrekareye kadar çıkabilecek. Kredi kartı limiti 30 bin YTL’yi bulanda konutları kredi kartına taksit imkanlarıyla alabilecek. Taksitlerde minimum 500 dolar olacak. Ancak bankalar ile hpala görüşme halindeyiz. Toplam 420 konutluk projenin içerisinde 20 bin metrekare sosyal alan, 20 bin metrekarelik büyük bir çarşı da bulunacak."

ZEYNEP ÖZAL PAZARLAYACAK: Projedeki konutların pazarlamasının Zeynep Özal tarafından yapılacağı bilgisini veren Keleş, projenin haziran ayında temelinin atılacağını söyledi. Keleş, "2009 yılında konutları bitirmeyi planlıyoruz. Bu bölgede yeni bir yaşam alanı kuruyoruz. Rainbow projesi tatil köyü havasında olacak. Rezidanslara girdiğiniz zaman lobide sizi karşılayacaklar. Biz bu konutlar da aileye hitap etmiyoruz. 5 yıldızlı otellerin sunduğu tüm imkanlar rezidanslar içinde geçerli olacak" diye konuştu.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız