Paylaş
MİLPA Beylikdüzü projesiMilpa Ticari ve Sınai Ürünler Pazarlama Sanayi, İstanbul Büyükçekmece'de 900-1000 adet konutluk proje geliştiriyor. Farklı mimaride yapılacak konutların satışına ağustos ayının ikinci yarısında başlanacak.

Milpa Satış Müdürü Kayhan Baykal, hasılat paylaşımı ile yapılacak konutların ortalama metrekare fiyatının bin dolar olacağını söyledi. Beylikdüzü Carrefour'un yanında bulunan 46 bin 369 metrekare büyüklüğünde arsada geliştirilecek projede yaklaşık 900-1000 adet konutun üretileceğini belirten Baykal, konutların 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli büyüklüklerde yapılacağını dile getirdi.

 

24 ayda tamamlanacak

Apartman tarzında yapılacak konutların 14-16 blok arasında ve 9-10-11-12 katlı ve teraslı olmak üzere farklı bir konseptte planlandığının altını çizen Baykal, "Öncelikli hedefimiz projeyi 24 ay içinde tamamlamak. Satışlara ağustosun ikinci yarısı veya eylülün ilk haftası başlanacak. Satışlarda 120 aya kadar konut kredisi kullandırmayı düşünüyoruz. Finansman tarafında bankalarla görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. Projenin maliyetinin yaklaşık 105 milyon dolar olacağı bilgisini de veren Baykal, Milpa olarak konut ve işyeri proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi. Milpa'dan dün borsaya yapılan açıklamada, yönetim kurulunun daha önce 24 Mayıs tarihli toplantısında, proje geliştirme çalışmalarında bulunmak ve görüşmeleri yürütmek üzere genel müdürlüğün yetkilendirildiği hatırlatıldı. Arsa ile ilgili olarak 28 Mayıs tarihli toplantısında, Büyükçekmece'de bulunan arsada hasılat paylaşımı modeli ile yaklaşık 900 konut üretmek amacıyla proje geliştirme konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi. Açıklamada, sözleşmeyi imzalamak üzere yönetim kurulu başkanvekili ve genel müdürün yetkilendirilmesine oybirliği ile karar verildiği belirtildi.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız