Paylaş

Ağaoğlu My World Europe Ofisi Dolup TaşıyorMy World Europe reklamları reklamları büyük etki oluşturdu. Proje satış ofisini bir günde 2.000’den fazla kimse ziyaret etti. Ali Ağaoğlu‘nun 12 Dev Adama final oynamaları karşılığında ev hediye ettiği reklam filmi ile dikkatleri üzerinde toplayan My World Europe‘da, henüz lansman yapılmadan 750 daire satılmıştı.

1 Haftada 2.000 Kişi Ziyaret Etti

Bir haftadır ön duyurularla haberdar olarak Ağaoğlu müşterilerinin projenin Atatürk Olimpiyat Stadı civarındaki satış ofisini doldurmasıyla yoğunlaşan kalabalık, proje lansmanı sonrası daha da arttı. Ali Ağaoğlu’nun başrolde olduğu reklam filminin televizyonlarda dönmeye başlamasından bir gün sonra satış ofisini 2.000’den fazla kişi ziyaret etti.

Çağrı Merezi Gece 02:00’ye Kadar Çalışıyor

My World Europe satış ofisi sabah 09:00’da açlıyor ve gece geç saatlerde son müşteriler de ayrılana kadar hizmet vermeye devam ediyor. Çağrı merkezi gece 02:00’ye kadar hizmet veriyor. Son 3 günde çağrı merkezinin 10.000’e yakın kişiye proje hakkında bilgi verdiği belirtiliyor. Projenin web sitesi olan www.myworld-europe.com ise 65.000’den fazla kişi tarafından ziyaret edildi. Satış ofisindeki yoğunlukta bekleyen müşteriler için günde 100 kg. üzerinde döner ikramı yapılıyor.

My World Europe İlk Etapta 1.440 Daire Var

My World Europe tanıtım kampanyasının başlamasıyla birlikte birinci, hafta sonunda konut satışının 1.000’i geçmesi bekleniyor. Satışa sunulan ilk etapta 1.440 daire mevcut. Maketten satış denen, proje maketi ya da farklı sunumlar üzerinden daire beğemmek devri de kapanıyor. Ülkemizde ilk kez Ağaoğlu tarafından uygulanan sistemde, dev dokunmatik ekranlar üzerinde tüm kat planları, daire planları ve vaziyet planı üzerinden, satış yetkililerince bilgi veriliyor. Müşteriler bu dev ekranlara doğrudan müdahale ederek diledikleri alanı büyütüp küçültebiliyor. Ağaoğlu, çok yakında bu sistemin 3 boyutlu olanını yine My World Europe satış ofisinde hizmete sunacak.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız