Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

Toplu Konut İdaresi Başkan Vekili Erdoğan Bayraktar, "81 il ve 210 ilçede şantiyemiz var. Şu an teslim edilen ve yapımına başlanan 210 bin konut rakamına ulaştık" dedi.

Bayraktar, Antalya'nın merkeze bağlı Döşemealtı beldesindeki Çıplaklı Mahallesi'nde yapımı devam eden 892 konutluk TOKİ inşaatlarını gezdi.

Yetkililerden inşaatların durumuyla ilgili bilgi alan Bayraktar, incelemenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. TOKİ'nin 1984 yılında kurulduğunu belirten Bayraktar, kurum faaliyetlerinin, 59'uncu hükümetin Acil Eylem Planı çerçevesinde ivme kazandığını söyledi.

Bayraktar, şöyle konuştu:

"Antalya'da olduğu gibi, büyük şehirlerin tamamında talep yoğunluğu yaşanıyor. Antalya'da çalışmalara geç başladığımız için üzgünüz. 81 il ve 210 ilçede şantiyemiz var. Şu an teslim edilen ve yapımına başlanan 210 bin konut rakamına ulaştık. Bizim yapılarımız örnek teşkil ediyor. Daha kaliteli, daha güvenilir yerleşim birimi oluşturmak isteyen alt kademe belediyeler, bizden örnek alıyorlar."

TOKİ'nin 2007 yılı sonuna kadar 250 bin konut rakamına ulaşmak istediğini kaydeden Bayraktar, "Bu rakamı geçeceğimize inanıyorum" dedi.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız