Paylaş
Toki Elazığ’da 363 Konut

Toki Elazığ’da 363 konut için tarafından başlatılan proje Elazığ – Holpenk Köyü konutları için merakla beklenen kura çekimleri gerçekleştirildi. Elazığ’da 363 konuta 1.860 başvuru yapıldı. Çok yoğun bir ilginin olduğu çekimler için Yakup Kılıç Spor Salonu’na akın eden hak sahipleri, çok büyük bir heyecanlar sonuçların açıklanmasını bekledi. Noter eşliğinde gerçekleştirilen kura çekimleri ile kimlerin ev sahibi oldukları ortaya çıkmış oldu.

Toki Elazığ’da 363 Konut Projesinin Özellikleri

Elazığ’ın Bizmişen- Aşağı Holpenk Köyü arazisi üzerinde inşa edilen konutların özellikleri dikkat çekiyor.

  • Konutlar, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.
  • 2+1 konutlar için belirlenmiş olan taksit tutarı, 586 TL’den başlıyor.
  • Bu konutlarda yüzde 12’lik bir peşinatın yatırılması gerekiyor.
  • Bunun yanı sıra vade süresi ise 180 ay.
  • Böylelikle adeta kira öder gibi bir ev sahibi olmak mümkün oluyor.
  • 3+1 şeklinde inşa edilmiş olan konutlar ise 1085 TL minimum aylık ödeme tutarı ile satışa sunuldu.
  • Peşinatlar ise yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 şeklinde belirlendi.
  • Vade seçeneklerine baktığımız zaman ise 96 ay, 108 ay ve 120 aylık seçeneklerin olduğunu görüyoruz.
  • Tüm bu kolay ödeme koşulları neticesinde Toki Elazığ’da 363 konut için 1.860 başvuru yapıldı.

Toki Elazığ Konut Başvuruları

Bunun yanı sıra hangi tip konuta kaç kişinin başvuruda bulunduğu da açıklandı. Buna göre 2+1 konutlara yapılan başvuru sayısı 1327 oldu. En fazla başvurunun bu tip dairelere yapıldığı gözlerden kaçmadı. 3+1 konutlar için yapılan başvuru sayısı ise 533 oldu.

Toki Elazığ Konutlarının Özellikleri

Elazığ kent merkezinin biraz dışında kalan konutlar ile yeni bir yaşam ve cazibe merkezinin oluşturulması hedefleniyor. Konutlar 5 kattan oluşuyor. İnşaat aşamasında, Elazığ’ın klasik özelliklerinin mimariye yansıtıldığını görmek mümkün oluyor. Bunun yanı sıra binaların ön cephesinde ahşap malzemenin şıklığı büyük bir dikkat çekiyor. Gelişime açık bir alanda inşa edilen evler ile Elazığ’da 363 konuta 1.860 başvuru yapıldı. İlerleyen yıllarda bu bölgenin çok daha fazla değer kazanacağı hesaplanıyor. Binaların arasında mesafe olması ise dikkatlerden kaçmıyor. Ayrıca her binanın önünde yeşil alanlar olmasına da özen gösterilmiş.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız