Paylaş

İstanbul TOKİ projeleri, her sene olduğu gibi 2018 senesi içerisinde de büyük bir ilgi görüyor. Farklı tiplerde inşa edilen konut projelerine baktığımız zaman, kentin birçok yerinde başlayan inşaatların olduğunu görmekteyiz. Bu noktada, henüz yapım aşamasında olan konut projelerinden bahsetmek lazım.

TOKİ Alt Gelir Grubu Projeleri

Alt gelir grubu için inşa edilen projelerin arsında İstanbul Şile Göçe Köyü’nde yapılan konut projeleri dikkat çekmekte. Buna göre projede tam 88 tane konut yer alıyor. Bunun yanı sıra proje içinde 1 tane sosyal tesis de yer almakta. Projenin bitme aşamasına geldiğini söylemek gerek. Yakın bir zamanda, proje için kura çekimine başlanacağı belirtilmekte.

Kentsel Dönüşüm Projeleri

İstanbul TOKİ projeleri içinde bulunan kentsel dönüşüm projeleri ise şunlar;

  • Tuzla’da yapımına devam eden proje, 760 konuttan oluşuyor ve alt gelir grubuna hitap ediyor. Bunun yanı sıra projenin yüzde 99’luk bölümü bitmiş üzere. Yapılacak olan çevre düzenlemesinin ardından, kura çekimi töreni gerçekleştirilecek.
  • Tuzla Aydınlı 2.bölge projesi, 984 konuttan oluşan ve yüzde 98’i biten bir proje.
  • Bunun yanı sıra kentsel dönüşüm çerçevesinde Maltepe 1.etap Başıbüyük projesi de yer almakta. Bu projede ise 300 konut bulunmakta
  • İstanbul GOP’da ise 196 adet konuttan oluşan bir proje bulunmakta. Projede 1 tane büfe ve spor salonu da yer alıyor.
  • Üsküdar’da yapımı devam eden 173 tane konu projesinin yüzde 91’lik bölümü tamamlanmış. Ayrıca projede dükkanlar da bulunuyor. Dükkan sayısı 8 olarak belirlenmiş.
  • En genç projelerden birisi ise Maltepe’de yükseliyor. Henüz yüzde 7’si biten projenin içinde 305 tane konut bulunmakta.

İstanbul Toki Projeleri bunun yanı sıra daha farklı özelliklere sahip olan başka konutlardan da oluşmakta.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız