Paylaş
Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Konutları

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Konutları projesi 4 bin konuttan oluşuyor. Birçok büyük projeye imza atan Kiptaş, Vaditepe’de tamamlamış olduğu proje ile dikkat çekiyor. Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesi, 284000 metre kare bir alan üzerinde yer alıyor. Ticari dükkanların olmadığı bu projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunmakta. Göl manzarasına sahip olan konutlar, değişen fiyatlar üzerinden satılıyor.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Konutları Daire Fiyatları

3+1 dairelerin fiyatları 659.213 TL’den başlamakta. Bu fiyat 704.574 TL’ye kadar çıkmakta 4+1 olarak inşa edilen konutların fiyatı ise 685 bin TL ile 859 bin TL arasında değişiyor. Bu noktada metrekareye göre bir fiyatlandırma yapılmış durumda.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Konut Özellikleri

Proje içinde yer alan konutların en küçüğü 121 metrekare. 4+1 konutlar ise 338 metrekarelik bir alana sahip.

Ödeme Seçenekleri: Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Konutları projesinden yapılan peşin alımlarda yüzde 20 indirim mevcut. Bunun yanı sıra değişen yüzdeler üzerinden peşinat yatırmak ve daha sonrası ise 60 aylık vadeli ödemeler yapmak da mümkün.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Proje Özellikleri

Site Özellikleri: Site içinde hem yetişkinler hem de çocuklar için ayrı yüzme havuzları mevcut. Bunun yanı sıra Türk hamamı ve sauna imkanlarından faydalanmak mümkün. Avm içinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz. Ayrıca sitede çarşı ve mescit de bulunmakta. Bunun yanı sıra bir vitamin bar mevcut. Göl ve vadi manzarasına sahip olan projenin hem açık hem de kapalı olmak üzere iki farklı otoparkı mevcut. Market, kreş, okul, restoran, cafe, site içinde bulunmakta.

Konut Özellikleri: Binalarda merkezi ısıtma sistemi kullanılmış. Ayrıca intercom sistemi dikkat çekmekte. Her dairenin bir balkonu ve ebeveyn banyosu bulunmakta.

Bina Özellikleri: Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Konutları binalarında sprinkler sistemi var. Binaların hepsinde jeneratör mevcut. Hidrofor, su deposu ve yangın merdiveni gibi özellikler dikkat çekmekte.

Kiptaş tarafından inşa edilen tüm projeler hakkında çağrı merkezini arayabilir ve konu altındaki formlardan yazabilirsiniz.

KİPTAŞ Merkez İletişim Hattı

0212 414 9898 Bize Soru

KİPTAŞ Konutları Projeleri ve KİPTAŞ Haberleri

KİPTAŞ Projeleri ve KİPTAŞ Konutları ve KİPTAŞ Sosyal Konutları sayfalarımızdan projelerle ilgili bilgileri edinebilirsiniz. Projelerin ilerleyiş ve kuruluş içi haberlerini de KİPTAŞ Haber sayfalarımızda bulabileceksiniz. KİPTAŞ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

KİPTAŞ’ın satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. İlgili yazılar altında sorularınızı yöneltmekten çekinmeyiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız