Paylaş

Dumankaya Flex Kurtköy Projesi 84.000 liradan satılıyor.Projeleriyle artık Kurtköy’ün yerlisi olan Dumankaya, daha evvel tamamladığı Flex Kurtköy projesinin tekrarını burada Flex Kurtköy adıyla hayata geçiriyor. Tamamıyla home office konseptindeki projede fiyatlar 84.000 liradan başlıyor. 5 blokta 376 home ofis şeklinde gerçekleştirilen projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler hem ev hem işyeri olabilecek şekilde planlanmış. Sloganı ise İşte Flex, Evde Flex.

Yaşam konseptlerinin öncüsü Dumankaya, Flex Kurtköy ile Kurtköy’de yepyeni bir home ofis projesine imza atıyor, sunduğu geniş sosyal imkanlar ve yüksek teknolojilerle ev ve iş hayatının standartlarını kökten değiştiriyor.  Flex İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi Kurtköy’ün tam kalbinde yer alıyor. Dumankaya Flex, uluslararası normlarda çevreyi ve doğal kaynakları koruyup gözeten anlayışıyla yeşil bir dünyayı selamlayan yeni bir yaşamı hedefliyor. Flex her türlü alt yapısı ve mimari özellikleriyle Leed sertifikasına aday bir proje.

Dumankaya Flex Kurtköy’de Peşinatsız 839 Lira Taksitle

Dumankaya 2010 yılındaki 5. projesi olan Flex Kurtköy ile bu yıl içinde 3250.000.000 liralık proje üretmiş oldu. Şirket 2011’in ilk yarısında 4 proje ile  400.000.000 liralık daha proje planlaması yapıyor.

Ev-İş mesai ve yol stresine son veren, trafik derdini ortadan kaldıran home ofis projesi Flex’te teslim 2013 Ağustos oplarak planlanırken, peşinatsız taksitlendirme sistemi uygulanabiliyor. Bu durumda Flex Kurtköy’de bir daireye peşinat vermeksizin 839 lira taksitle sahip olmanız mümkün.

Dumankaya Flex Kurtköy Projesinden bir görünüm

Dumankaya Flex Kurtköy Fiyatları ve Daire Tipleri

Projede 40 metrekare ile 66 metrekare arasında stüdyolar, 60 metrekare ile 86 metrekare arasında 1+1 daireler ile 90 metrekare ile 154 metrekare arası 2+1 daireler bulunuyor. Flex Kurtköy projesindeki tüm konut birimleri ev-işyeri (home office) olmaya uygun oluşturuluyor. Projede çatı yüzme havuzu, executive lounge, fitness, filexible roof gibi sosyal alanlar ile teras katları, 24 saat güvenlik gibi ek konforlar da yer alıyor.

Fiyatlar 84.000 lira ile 393.000 lira arasında değişirken, peşinatsız taksitlendirme sisteminden faydalalılabiliyor.

Dumankaya İnşaat ve projeleri ile igili bilgi ve iltişim için firmanın sitemizdeki sayfasına bakabilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız